Özcan yayla evlerinin yıkım kararı hakkında sert açıklamalarda bulundu!

Özcan yayla evlerinin yıkım kararı hakkında sert açıklamalarda bulundu!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan makamında düzenlediği basın toplantısında yayla evlerinin yıkım kararı hakkında açıklamalarda bulundu. Tanju Özcan açıklamasında, ”Biz kaçak yapılaşmaya hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Yıkım kararı Bolu Belediyesi’nin aldığı karar değildir. Ancak  kamuoyuna net bir açıklama yapılmadığı için vatandaş bizi suçluyor.  Bu durumda siyasilerin tek derdi vatandaş ve Belediyeyi karşı karşıya getirmek” ifadelerini kullandı.

Haber: Ayşe Tavaş

Başkanlık makamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan, gündemde olan yayla evlerinin yıkım kararı hakkında konuştu. Başkan Özcan, “Kaçak yapılanmayı hiçbir şekilde tasvip etmediklerini vurgulayarak, “Yıkım kararı Bolu Belediyesi’nin aldığı karar değildir. Ancak vatandaş Valilik tarafından detaylı şekilde bilgilendirilmediği için kararı Bolu Belediyesi’nin verdiğini düşünüyor. Vatandaşlar siyasi partilerin temsilcileriyle görüşüyor. Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay  ve Ak Parti Milletvekili Arzu Aydın   yıkım  kararının  Bolu Belediyesi’nin   verdiği karar olduğunu söylüyor.  Soruyorum neden yalan söylüyorlar. Sayın Vali, yıkım kararının detaylarını neden vatandaşlarla net şekilde paylaşmıyor.  Bunun sonucunda ne oluyor Bolu Belediyesi ve halk karşı karşıya bırakılıyor. Siyasilerin tek derdi vatandaş ve Bolu Belediyesi’ni karşı karşıya getirmek. Şunun altını çizerek söylüyorum yıkım kararı Bolu Valiliği’nin vermiş olduğu karardır. Bolu Belediyesi Valiliğin verdiği talimatları yerine getirmek zorundadır. Yerine getirmediği taktirde hakkında yasal işlem başlatılır.” dedi.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Hüseyin delibaltaoğlu (3 yıl önce)
    BAŞKANım bunun böyle olduğunu herkes biliyor ama davulun tokmağını kendine göre vuruyor.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.