Özcan'ın çağrısına ilk yanıt geldi

Özcan'ın çağrısına ilk yanıt geldi
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın erken seçim için ortaya attığı '11 milletvekili formülü'ne ilk yanıt Mehmet Ali Çelebi'den geldi. Özcan'ın istifa çağırısına olumlu yanıt veren Çelebi, "11 vekil aranıyormuş, ben hazırım" dedi.

Başkan Özcan'ın bu önerisi Ankara kulislerini hareketlendirirken, ilk olumlu yanıt Memleket Partisi kurucu üyesi İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den geldi. Sosyal medyadan açıklama yapan Çelebi, "11 vekil aranıyormuş. Söz konusu memleketse ben hazırım 10’a düşürün." dedi.

Çelebi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

" İstifa kolay iş ben hazırım. Muhalefetin hepsi etse:

1-İlk şart Meclis istifayı kabul etmeli.
2-Erken genel seçime değil istifa edilen illerde ara seçime yol açar.
3-Sine-i millet diyenler seçime girmezse Anayasayı değiştirecek çoğunluğa iktidar ulaşır.

Bilerek konuşalım. Bu şartlarda memleketin selameti için çözüm bu deniliyorsa aranan 11 vekili 10’a düşürebilirsiniz.

"ZERRE TEREDDÜT ETMEM"

Zerre tereddüt etmem! Şartları muhalefet iyi değerlendirmeli. 11 vekil aranıyormuş. Söz konusu memleketse ben hazırım 10’a düşürün. Muhalefet oturup akıllıca değerlendirsin. "

Reklam
Yorumlar

2 yorum yapılmış

  • Mehmet Karakaya (2 yıl önce)
    Muhalefet istifa edecek 11 mv bulur Ancak İktidar genel kurulda bu istifaları kaale almadığı zaman psikolojik rahatsizlik yaratir mevcut iktidari erken secime zorlamakta fayda var sn M Ali Celebi memleket Partisinden acaba kacmaga calisiyor mv olarak 11 mv istifasinin erken secimi getirmeyecegini bilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (2 yıl önce)
    Nerde o muhalefet.Adamlar secimden korkuyorlar.Sinei millet karari alin da ikdidar milletvekilleri kabul etmesinler de siz onlari secimden kaciyorlar diye propaganda yapin.Kilictaroglu diyor ki bu tur soylemler ikdidara yarar.Koltuk gider diye O da secimden kaciyor.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.