Özel okulda öğretmen dayağı iddiası

Özel okulda öğretmen dayağı iddiası
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Bolu'da çocuklarını özel bir okula gönderen aile çocuklarının okulda öğretmenleri tarafından darp edildiğini iddia ederek Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayetçi oldu. Olayın Özel G. Kolejinde yaşandığı iddia edildi. Kolejde ilkokul 1. sınıfa giden Azra Kağanoğlu evde mutsuz tavırlar sergileyip okula gitmek istemeyince ailesi durumdan şüphelendi. Azra'nın annesi Meltem Kağanoğlu çocuğunun çizdiği şiddet resimlerinde de şüphelenince çocuklarına neden böyle davrandığını sorduklarında minik Azra, öğretmeninin kendisini tuvalette dövdüğünü iddia etti. Bunun üzerine baba Arif Kağanoğlu hemen okula giderek okulun yöneticisi C.A ile görüşerek konunun araştırılmasını istedi. Arif Kağanoğlu'nun iddiasına göre okul yöneticisi kendisiyle ilgilenmedi. Aile okuldan tatmin edici bir cevap alamayınca okulla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayette bulundu. İŞTE ARİF VE MELTEM KAĞANOĞLU'NUN İDDİALARI... https://youtu.be/6RS-Nn-zJBw
Reklam
Yorumlar

2 yorum yapılmış

  • Bolulu (6 yıl önce)
    Böyle asılsız ve abartılmış bir haberi nasıl incelemeden ve araştırmadan verebiliyorsunuz. Benim çocuğunda aynı okulda ve böyle bir olayın yaşanma ihtimali yok. Kaldı ki konuyu iyi araştırarak söz konusu velinin değerli öğretmenlerimizi nasıl darp ettiğini de yazın bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahar Gürsoy (6 yıl önce)
    Benim çocuğumda o okula gidiyor gözümle görsem inanmam . Bırakın özel okulu devlet okullarında bile böyle bir şey yok . Böylesine saygın bir kurumu böyle bir demeçle karalamak ne kadar kolay.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.