Sabahattin Kalaycıoğlu hayatını kaybetti

Sabahattin Kalaycıoğlu hayatını kaybetti
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
1977 - 1994 yılları arasında Çizmeci Motel ve Restaurant işletmeciliği yapan daha sonra  Özmert Yapı Malzemeleri şirketini kuran Bolunun sevilen ismi Sabahattin Kalaycıoğlu hayatını kaybetti. Bugün sabah saatlerin 81 yaşında hayatını kaybeden, Melek Kalaycıoğlu'nun eşi, Özlem Turan'ın babası, Mehmet Turan'ın kayınpederi ve Aydın Kalaycıoğlu'nun abisi Sabahattin Kalaycıoğlu'nun cenazesi yarın Alpağut köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Alpağut köyü mezarlığına defin edilecek. Bolu Gazetesi olarak Sabahattin Kalaycıoğlu'na rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.  
Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • GALATASARAY (7 ay önce)
    10 şubat 1974 boluspor galatasaray maçı paylaş araştır ara 1973-74 Türkiye Süper Lig 16.Hafta Maçı Bolu Atatürk Stadyumu 1 - 0 1 (birch) ile üç yıl üst üste şampiyon olan galatasaray'ın, bu başarısını kıskananların ali sami yen'i kapatıp bizi dolmabahçeye sürmüş olmalarına rağmen, ilk yarısını lider bitirdiği 1973 1974 sezonu'nun ikinci yarısının ilk maçıdır. maçın hakemi orhan cebe'dir. (bkz: orhan cebe/@zizonkovac) her zamanki gibi b
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.