Sadece işyerleri yetmez evleri de mühürleyin

Sadece işyerleri yetmez evleri de mühürleyin
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Binaların giriş katlarında bulunan özellikle zincir marketleri hızlı bir şekilde tekrar kontrol edeceğiz. İşletmelere bakacağız, 10 kolon mu olması gerekiyor eğer 9 kolon varsa aynı gün mühürleyeceğiz" dedi.

Deprem bölgesine ziyareti sonrasında açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Deprem bölgesinde şunu gördüm. Binaların giriş katlarında olan bazı zincir marketler alanını genişletmek için kolonları kesmişler. Bazı apartmanların yıkılma sebepleri arasında bu durumda var" diye konuştu.

"UYGUN OLMAZSA MÜHÜRLEYECEĞİZ"

"2019 yılında göreve geldiğimde bu konu için bir kontrol yaptırmıştım. O zaman ve daha önce açılan marketleri özellikle tekrar kontrol edeceğiz. Bütün marketleri ve bazı kahvehaneleri mimarı projelerine göre hızlı bir şekilde tekrar denetimden geçireceğiz. İşletmelere bakacağız, işyerinde 10 kolon mu olması gerekiyor, eğer 9 kolon varsa aynı gün mühürleyeceğiz. Çok hızlı bir şekilde binaların giriş katlarındaki bütün işyerlerini kontrol edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Yorumlar

2 yorum yapılmış

  • USTA GAZETECİYE (1 yıl önce)
    Sayin usta gazetceci boluda son zmanlarda insaat muhendisleri ile ilgili agir ithamlar var. bununla ilgili bi haber yapin kim bu mutahitler kim bu insaat muhendisleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahattin Özkan (1 yıl önce)
    Bahattin Özkan sayın başkanım ben Salih inceler apartmanı‘ndan yazıyorum Parti Sokak bizim binamızın da kolonlarının kesik olmasından şüpheleniyoruzz bakılmasını rica ediyoruz sizden sağ olun
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.