Samet Başkan gençleri 'Ak Partiye' üye olmaya davet etti

Samet Başkan gençleri 'Ak Partiye' üye olmaya davet etti
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bolu  Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, gençleri Ak Partiye üye olmaya davet etti.

Haber: Ayşe Tavaş

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığı, üye sayısını genişletmeye devam ediyor. AK Parti gençler için ülke genelinde “Gençsin Önde Yürü! İnandığın yolda yürü” çağrısıyla kampanya başlattı. Kampanyanın ardından Ak Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, gençleri Ak Partiye üye olmaya davet ederek konuyla ilgili açıklamada bulundu. Kocadağ, “ Toplumsal gelişimde en önemli rolü gençlerin üstlenmesi gerekir. İnandıkları yolda gençleri siyasete davet ediyorum” dedi.

'Gençlerden yoğun katılım bekliyorum'

Gençlerden yoğun katılım beklediğini vurgulayan Samet Kocadağ, "Biz Ak Parti olarak gençlere büyük önem veriyoruz. ,“Partimizin lideri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, “Gençler, şahlanışımız ve yükselişimizsiniz. Size emretmeyeceğiz, size dikte etmeyeceğiz. Kalıplara sokmak için çalışmayacağız. Sadece sizinle birlikte çalışacağız. Size daha fazla alan açacağız. Ülkemiz sizinle küresel güç olacak” sözleriyle gençlerin toplumsal rolünün önemine çok net bir şekilde işaret etmektedir. Genç kardeşim; siyasetin her kademesinde gençlere yer veren, söz veren Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında İl Gençlik Kolları Yönetimimizde görev almak istiyorsan sen de bize katıl. Bizimle yürü.” ifadelerine yer verdi.

http://kongre.akgenclik.org.tr/bolu.html  Adresinden üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.