Sayın rektör bu adamlara neden profesörlük kadrosu vermiyorsun

Sayın rektör bu adamlara neden profesörlük kadrosu vermiyorsun
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yıllardır görev yapan, gerekli şartlarıda yerine getirmelerine karşın her ne hikmetse Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı tarafından bazı doçentlere profesörlük kadrolarının verilmediği iddia ediliyor.

Üniversitemize rektör olarak atanmasından sonra bir çok kez değişik uygulamalarla ortaya çıkan ve Bolu halkının tepkisini çeken Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı yine ilginç bir iddia ile gündemde.

İddiaya göre AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun yıllar görev yapan ve şu an doçent kadrosunda bulunan doktorlara her ne hikmetse profesörlük kadroları verilmiyor. Profesörlük için teknik şartları yerine getiren hocalar bir türlü profesörlük kadrosu alamamalarına bir anlam veremiyorlar.

Şu an 5 civarında mesleklerinde de oldukça başarılı hocalara ne zaman profesörlük verileceği merakla bekleniyor.

Reklam
Yorumlar

13 yorum yapılmış

  • BESYO - SPOR FAKÜLTESİNDE DÖNENLER (4 yıl önce)
    BİRAz DA SPOR FAKÜLTESİNDE NELER DÖNDÜĞÜNE BAKINIZ. Ümid Karlının kurduğu mutlak monarşiye bir bakın... Ümid-kerim egomonyasına baksın. Dekan değişmeli. Maşallah her yeri sarmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabahattin yılmaz (4 yıl önce)
    Neden verilmez . kendisine yalakalık yapılmıyordur. Eğer haklarını alırlarsa yandaşları gelemez. o kadrodan var diye..Kendi gibi sakal bırakmamışlardır...Kendisi gibi düşünmüyorlardır...Cemaatten değildir..Dekanlık ve Rektörlük iş birliği içindedir...Ve değerli hocalarımız bu konuyu Sağlık bakanlığına bildirmeleri gerekir..7 -8 sene geçmesine rağmen hala profösörlüğünü alamayan değerli doktorlarımıza haksızlık yapılmasın ilahi adaletten kaçıl
    0
    0
    Yanıtla
  • Vefalı (4 yıl önce)
    İhraç edilen yönetim kadrosu. Bolu Boluya sahip çıkmalı. Sayın Bolu milletvekilleri duyunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolulu hekim (4 yıl önce)
    Bolu üniversitesitede adam kayırmacılık, benim cemaatimden değilsen sana ne doçentlik ne de profluk kadrosu var anlayışı ayyuka çıkmış ama duyan yok. Yönetim de biz müslümanlığı kimseye kaptırmayız diye Riyakarlıkta sınır tanımasın bakalım nereye kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolu (4 yıl önce)
    Gözleri olup görmeyen, kulakları olup duymayan ama mevzu cemaat olunca tüm kapıları açanlardan bu memlekete zerre fayda gelmez. Cebini doldurup, çevresi doyurup gidecekler. Onlar hizmet adamı lakin memlekete değil, kul oldukları din tüccarlarına.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmedu (4 yıl önce)
    dişinden tırnağından arttırarak kurduğu üniversitenin bu yapılanmasını görse idi rahmetli İzzet Baysal ne düşünürdü acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet 1 (4 yıl önce)
    Rahmetli Izzet Baysal disinden tirnagindan artirarak kurdugu bu kurumun simdiki yapilanmasini gorseydi ne dusunurdu acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • ALINTERI (4 yıl önce)
    Sayin Rektor, devran degisir bu hakkini yediklerimiz bize neler eder diye hic dert etmeyin. Biz, hakki yenenler siz ve sizin cocuklarinizin bu ayiplari bir daha yasamayacagi bir Turkiye icin calisacagiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sarı çizmeli (4 yıl önce)
    Tıp hastanesinde dekanın dediğini yapıyordur rektör kendi başına karar almıyordur. V.Dekan in işleri bunlar bence. Ama Bolu ayağa kalkmalı bu bizim üniversitemiz demeli. Biri kuzeyden biri güneyden gelip üniversitemizi babalarının çiftliği gibi yönetememeli. Bolunun siyasetçilerine çok görev düşüyor bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • kültigin (4 yıl önce)
    ben bunu müftü zannettim cami hocasi gibi bir şahsiyet vay be mezun olduğum üniversite ne hale gelmiş yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Emine (4 yıl önce)
    Bende çok merak ediyorum acaba neden? Yıllardır hastalarından takdir alan, " Hocam Allah sizden razı olsun" denilen, 13 yıldır Bolu ya hizmet eden , hasta haklarını kendi çocuklarına ayıracağı zamandan hep değerli ve önemli gören eşimin neden kadrosunun verilmediğini çok merak ediyorum. 27 aydır hakka girerek kasıtlı olarak hakkının yenilmesine göz yumanları Allaha havale ediyorum. Haksızlık karşısında kim susuyorsa bu günaha ortak oluyordur. Liyakat, etik ahlak
    0
    0
    Yanıtla
  • Hıhıjj (4 yıl önce)
    Bu mu rektör, cami hocasına daha çok benziyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (4 yıl önce)
    Niye versin cematten olur gelirse verecek ve gelmeyeceğine göre prafösör olamayacaklar
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.