Selami Hoca 'Boluspor'a benden 300 bin TL' dedi

Süper Lig'e yükselmek için Play-off maçları oynamaya hak kazanan Boluspor'a AK Parti Belediye Meclis Üyesi, Doktor Selami Konyalıoğlu'ndan destek sözü geldi. Konyalıoğlu, "hekimlik gelirimden 300 bin TL prim vereceğim" dedi.

Selami Hoca 'Boluspor'a benden 300 bin TL' dedi
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ligin son maçında Çorumspor'u yenerek yıllar sonra Süper Lig'e çıkmak için şans yakalayan Kırmızı Beyazlı ekibimiz Plaf-off ilk maçını Bodurmspor'la yapacak.

İmkanlarını sonuna kadar zorlayarak Boluspor'u sahipsiz bırakmayan Boluspor Başkanı Savaş Abak'a Belediye Başkanı Tanju Özcan bile söz vermesine rağmen delikli kuruş vermediği Başkan Abak tarafından açıkça kamuoyuna duyrulmuştu. Bu şartlar altında hem Bolusporun borçlarını ödeyen hemde Play-off'a yükselmesinde büyük katkı sağlayan Savaş Abak'a şu ortamda bile yeteri destek sağlanmadığı açıkça görülüyor.

Buna karşın sadece Doktor maaşı alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Selami Konyalıoğlu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Boluspor’un Süper Lige çıkması halinde hekimlik gelirimden 300 bin TL prim vereceğimi açıklıyor ve o sene bu sene olsun diyorum" ifadelerine yer verdi.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.