Suat Güner, başkan Özcan'a bakın neler yazdı

Suat Güner, başkan Özcan'a bakın neler yazdı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın sosyal medya hesabından "AK Parti ve MHP İl Başkanları, her uzatılan mikrofona, Bolu Belediyesi’ne kendi partilerinini bayraklarını asacaklarını söylüyorlar. Kardeşlerim, size bir kez daha hatırlatayım, Bolu Belediyesi parti binası değildir. Hangi görüşte olursa olsun herkese eşit hizmet veren bir Kamu Kurumu’dur. Bolu Belediyesi’nde sadece Türk Bayrağı dalgalanmaktadır. Bolu halkı da belediye binasına parti bayrağı diktirtmez" paylaşımının altına AK Parti İl Başkanı Suat Güner yorum yazarak cevap verdi. 

AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Başkan Özcan'a, "Bolu Belediye binasına dönemin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun pankartını astığını unuttun galiba. Ay yıldızlı bayrağımızı 22 yıldır yere düşürmedik. TV'de Demirtaş güzellemesi yapan; Kılıçdaroğlu'na takla atıp Belediye binasına pankart asan adamla bayrak sevdası tartışmam. HDP'den oy dilenmeye başladın mı, var mı verdiğin yeni ihale falan, besliyor musun?" ifadelerinin yer aldığı paylaşım

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.