TAYEKS çalışanları yaz sezonunu açtı

Ülkemizin önde gelen tekstil firmalarından biri olan ve fabrikası ilimizde bulunan TAYEKS yaz sezonunu "Yaza Merhaba Etkinliği" ile açtı. Fabrika çalışabları etkinlikte gönüllerince eğlendi.

TAYEKS çalışanları yaz sezonunu açtı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bölgemizin önemli yemek firmalarından SAYDAM CATERING tarafından "Yaza Merhaba Etkinliği" çerçevesinde muhteşem bir ızgara partisi düzenlendi.

Çalışanlarına değer veren TAYEKS Tekstil Fabrika Müdürü Tuncay Keskin , etkinliğin personelin moral ve motivasyonunu artırmada önemli bir rol oynadığını belirtti.

TAY GRUP adına İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Hayri ÖZSÜT de etkinliğe katılarak, şirketin çalışanlarına her zaman destek olduklarını dile getirerek "bu tür etkinlikler, şirket içi iletişimi güçlendirerek çalışanların birbirleriyle daha yakın ilişkiler kurmasını sağlamanın yanı sıra, iş verimliliği ve motivasyonunu artırmaya da katkı sağlıyor." dedi.

Yaza Merhaba Etkinliğinde dağıtılan lokma, pamuk şeker ve yapılan eğlenceli oyunlar büyük keyif çalışanları keyiflendirirken, SAYDAM CATERING vermiş olduğu hizmetle fabrika çalışanlarından tam not aldı.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.