TFF'den Boluspor için karar verildi!

TFF'den Boluspor için karar verildi!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Beypiliç Boluspor’un ligin 4.haftasında deplasmanda oynadığı Giresunspor maçında talimatlara aykırı hareketi nedeniyle  dolayı  3 futbolcu ve 1 antrenör PFDK’ya sevkedildi.

Talimatlara aykırı hareket eden bu 4 isimle ilgili olarak TFF’den yapılan açıklama şöyle, “Beypiliç Boluspor Kulübü antrenörü Kazım Akgün'ün 03.10.2020 tarihinde oynanan Giresunspor-Beypiliçspor Boluspor TFF 1. Lig müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 7/11 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

Beypiliç Boluspor Kulübü futbolcusu Bekir Yılmaz'ın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 6/9 ve 7/11 maddeleri uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Beypiliç Boluspor Kulübü futbolcusu Melih Okutan'ın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 6/9 ve 7/11 maddeleri uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

Beypiliç Boluspor Kulübü futbolcusu Alican Özfesli'nin aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 6/9 ve 7/11 maddeleri uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir”

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.