Tunç kardeşler yine iş başında

Tunç kardeşler yine iş başında
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı incelemede Bolu İzzet Baysal Kadın Doğum Hastanesi Çocuk Polikliniği binasının artık kullanılamaz hale geldiğini tespit etti. Bu tespit sonrası durumu öğrenen Köroğlu Gençlik Teşkilatı Dernek Başkanı Mahmut Alan hemen devreye girdi.

Mahmut Alan İl Sağlık Müdürlüğü çocuk poliklinikleri için yer ararken konuyu Almanya'da yaşayan Bolulu Tunç kardeşlere iletti. Nuri ve Abdullah Tunç hemen gerekli bilgileri alarak yardımda bulunacaklarını söylediler.

1 MİLYON TL'YE MAL OLACAK 

Bunun üzerine Kadın Doğum Hastanesi arka tarafında bulunan ve uzun süredir kullanılmayan 112 binasının baştan sona yenilenerek Çocuk polikliniği haline dönüştürülmesine karar verildi. Yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacak çalışmalar Tunç kardeşlerin kadirşinaz yardımlarıyla hemen başladı.

BAYSAL AİLESİNİN İZİNDE GİDİYORLAR

Yapılan çalışmalar ile alakalı olarak bilgi veren Mahmut Alan, " bildiğiniz üzere tıp fakültesinde Nuri ve Abdullah Tunç kardeşlerin bağış yapması neticesinde ciddi bir çalışma yaptık. Tam tıp fakültesindeki çalışma bitti derken çocuk polikliniklerinin yıkılacağını öğrendik. Durumu Tunç ailesine ilettiğim de hiç düşünmeden 'memleketimize faydalı olmak için her zaman buradayız. Bolu ve halkı her şeyin en iyisine layık. Hele ki çocuklar söz konusuysa yardıma hayır dememiz mümkün değil. Acil olarak yapılacak yer bulun biz tadilatını yapalım veya yeni baştan yapılacaksa onun için çalışma yapalım' dediler. Ben de durumu Sağlık müdürümüz Muhammed Emin DemirKol'a ilettim. Yönetimi ile birlikte çalışma yaparak 112 binasının çocuk Polikliniği'ne çevrilmesinin uygun olduğunu söyledi. Biz de hemen çalışma ekibini kurarak dün itibarıyla tadilat çalışmalarına başladık. Allah İl Sağlık müdürümüzden ve Tunç ailesinden razı olsun. İzzet Baysal'ın açmış olduğu yardım yolunda Tunç ailesi ile ilerlemekten onur ve şeref duyuyorum. İyiki varsınız" dedi.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.