Türker Ateş Caner Güngör'e değerlendirdi

Türker Ateş Caner Güngör'e değerlendirdi
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

CHP'den milletvekili seçilen Türker Ateş gazeteci Caner Güngör'e değerlendirmelerde bulundu. Ateş Bolu halkına çok teşekkür ederek onlara verdiği her söz tutacağını dile getirdi.

Bolu halkına seçim sürecinde kendisine gösterdiği samimiyet ve destek için teşekkür eden Ateş, "Bolu halkı hep yanımda olduğunu hissettirdi. Sağolsunlar gittiğim her yerde son derece güzel karşıladılar. Bolu insanının samimiyeti inanın anlatılmaz. Sahaya inmeden Bolunun sorunlarını zaten biliyordum. Elbette bu sorunlar içinde bir yol haritası çıkardım. Ben bugün verdiği sözü yarın unutacak biri değilim. Bolu halkı müsterih olsun. Onlara verdiğim her sözü yerine getirmek için çaba harcayacığım. Bana yükledikleri sorumluluğun farkındayım. Halkımız şunu bilsin bir milletvekili yaşadığı kente nasıl hizmet eder herkes görecek. Bana güvenenlerin güvenleri boşa çıkmayacak" dedi.

 

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.