ÜLKÜ OCAKLARINDAN TAM SAHA PRES

ÜLKÜ OCAKLARINDAN TAM SAHA PRES
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Cuma günü başlayacak olan mübarek Ramazan ayı münasebetiyle Ülkü Ocakları, kendisine teslim edilen emanetleri titiz bir çalışma sonucu belirlediği hak sahiplerine ulaştırmaya başladı. 

Hayırseverler tarafından Ülkü Ocaklarına emanet edilen kumanyalar, belirlenen adreslere teslim edilmeye başlandı. Ülkü Ocakları Bolu İl yöneticilerinin kendi araçlarına yükledikleri kumanyalar, hazırlanan listeler vasıtasıyla sahiplerine ulaştırılıyor. 

Kumanya dağıtımlarına başladıklarını belirten Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ‘Her kapıya Bir kumanya’ kampanyamız bu yıl da hız kesmeden devam ediyor. Bir haftalık zaman zarfı içerisinde 200 gıda kolisi sahiplerine teslim edilmiştir. Kampanyamız Ramazan ayı süresince devam edecektir. Bu süreçte gerek sosyal medya hesaplarından gerekse şahsi telefonlarımızdan vatandaşlarımız bizlere ulaşabilir. Türk Gençliği olarak tek amacımız Yüce Allah'ın rızasıdır. Ülkücü Türk gençliğine güvenen tüm hayırseverlerimize teşekkürü borç biliriz” şeklinde konuştu.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.