Ülkücülerden Yunanistan'a tepki

Ülkücülerden Yunanistan'a tepki
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, Ayasofya camii'nin açılması ile birlikte Yunanistan'da başta Türk bayrağı yakma provokasyonları için sert açıklamalarda bulundu.

İsmail Akgül, "Geçtiğimiz günlerde 86 yıl sonra kılıç hakkımız olan Ayasofya'nın Camii olarak hizmete açılması tüm düşmanlarımızın gözünü tekrar ülkemiz üzerine çekmiştir. Türk Devleti tarihi boyunca türlü fitneler, hileler oluşumlar ile bölmeye yıkılmaya çalışılsada imanımız ve itikadımız ayakta kalmamızı sağlamıştır. Bugün yine görüyoruz ki komşumuz olan Yunanistan'da rengini şühedadan alan bayrağımıza saldırıda bulunup bayrağımızı yakma cüreti göstermişlerdir.

BİR AYASOFYA'DA YUNANİSTAN'A DİKERİZ

Ülkücüler olarak diyoruz ki; Ey Yunan'ın Bizans'ın kahpeleri vefalı Türk'ün Osmanlı Tokadı ensenize inmeden kendinize gelin. Zira sizin nüfusunuz kadar bizde silah ruhsatı olan vatandaşımız var. Bir talimatla sizi ve sizin gibileri sınırlarımıza dahil eder, bir Ayasofya'da Atina'ya dikeriz.

Türk-İslam davası yolunda gelecek her emir ve talimatı tereddütsüz Liderimiz Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ'nin evlatları yerine getirecektir."

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.