"Yağmurda yağsa çamurda olsa sahadayız" dedi

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş  “Yağmurda yağsa çamurda olsa sahadayız.” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş  ilimizde etkili olan yağmura aldırış etmeden ekibi ile sahadaydı. Ateş “Biz yağmur çamur demeden sahada olacağız. Vatandaşlarımız ile ziyaretlerimizde dertleşiyoruz.  Halkımızın derdi çok. Hepsini ayrı ayrı dinleyip nasıl çözümleyebiliriz onları anlatıyoruz. 14 Mart'ta baharı nasıl getireceğiz onları anlatıyoruz. Bizleri samimiyet ve tüm içtenlikleri ile karşılayan tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bolu’nun kazanması için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

DP GENEL BAŞKANI GÜLTEKİN UYSAL İLE GÖKÇESU’DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş Bolu merkezdeki programından hemen sonra Gökçesu beldesine hareket etti. Gökçesu’da vatandaşlar ile bir araya gelen Ateş burada da yoğun bir ilgi ile karşılanırken vatandaşlardan destek sözü aldı. Belde ziyaretinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi ittifak ortağı Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal ile Gökçesu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına geçen Ateş “Bugün Bolu merkez programımızdan sonra Gökçesu belde başkanlığımızı ve vatandaşlarımızı ziyarete geldik. İftar programımızda teşrifleri ile bizleri mutlu eden Millet İttifakı ortağı Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal’a da teşekkür ediyorum. Gündüz Belde ziyaretimizde vatandaşlarımız bugün bizlere büyük teveccüh gösterdiler. Hemşerilerimize güzel Gökçesumuza çok teşekkür ediyorum. Bizim hayallerimiz, projelerimiz bütün bir Bolu’yu kapsıyor. Elbette bu güzel Beldemiz ile ilgili de projelerimiz, hayallerimiz, fikirlerimiz var.”dedi.

DP GENEL BAŞKANI GÜLTEKİN UYSAL BAŞARILAR DİLEDİ

İftar programı için Gökçesu Beldesine gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal "Bolu bizim için önemli. Bolulu hemşehrilerimizle bir araya gelmemize vesile bu programı tertip eden Gökçesu Belediye Başkanımız Sn Vahit Aydın olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bolu'dan aday olan tüm ittifak Milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Eminim ki onlar Bolu'ya baharı getireceklerdir." dedi

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.