Yaralı kartala tavuk kümesinde baktılar

Yaralı kartala tavuk kümesinde baktılar
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu'nun Göynük ilçesi’nde yaralı halde bulduğu kartalı kümesine koyarak baktığı tavuklarla besleyen Nazmi Turan, daha sonra tedavisinin yapılması için ilçe orman işletme müdürlüğü yetkililerine teslim etti.

Göynük ilçesine bağlı Ekinciler köyünde tavuk yetiştiriciliği yapan Nazmi Turan, kümesinin yakınında yaralı halde olan kaya kartalını fark etti. Uçmakta zorlanan hayvanı alan Turan, kartalı kümesine koyarak bir süre baktığı tavuklarla besledi. Turan, daha sonra yaralı hayvanı tedavisinin yapılması için Göynük Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerine teslim etti.

İlçe Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı kartal daha sonra Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Rehabilitasyon merkezinde tedavi altına alınan yaralı kaya kartalının tedavisi tamamlandıktan sonra tekrar doğaya geri salınacağı öğrenildi.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Murat (2 yıl önce)
    Baktı ki besleyemiyor ve hayvan iyileşemiyor yetkilileri ancak o zaman aradı. Kısaca niyet ortada.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.