Yardım için 832 kişi müracaat etti

Yardım için 832 kişi müracaat etti
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Belediyesi tarafından yaklaşık 2 bin 500 aileye yapılacak elektrik ve doğalgaz yardımına 832 kişi müracaat etti.

Haber : Sefa GÜNAY

Bolu Belediyesi tarafından yaklaşık 2 bin 500 aileye 12 ay boyunca 300 TL elektrik, 6 ay boyunca 500 TL doğalgaz yardımına 832 kişinin müracaat ettiği öğrenildi.

Bolu Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Birleşiminde alınan yardım kararının ardından Belediyeye bu güne kadar toplamda 832 kişi elektrik ve doğalgaz yardımı için başvuruda bulundu.

Başvuruda bulunan 832 kişinin değerlendirmeleri yapıldıktan sonra Bolu Belediyesi tarafından 12 ay boyunca 300 TL elektrik, 6 ay boyunca 500 TL doğalgaz yardımı yapılacak.

 

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • arzu (2 yıl önce)
    bu yardımlar iyice araştırılıpta yapılsın luten . daha öncede kömür yardımı yapılan ailelerin bu kömürleri sattığını gördük. 2 gün önce otobus duragında bir kadının konusmasına sahit oldum... krediyi ödeyemezsem tarlalrıma haciz gelir satılır en fazla ...zaten elektrik faturamı yardım yaptılar ödedim diyordu...madem satılacak tarlası varsa niye yardım yapılıyor..gercek ihtiyaç sahiplerine yapılsın ..
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.