Yozgatlı iş insanı Kızıltaş'tan Özcan'a siyah çelenkli tepki

Yozgatlı ünlü iş insanı Hanifi Kızıltaş Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Yozgat Belediyesini hedef alan çöp paylaşıma çok sert tepki gösterdi. Kızıltaş, Başkan Özcan'a siyah çelenk gönderdi.

Yozgatlı iş insanı Kızıltaş'tan Özcan'a siyah çelenkli tepki
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bilindiği üzere Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Yozgat ve Konya Belediyelerini hedef alan ‘çöp' paylaşımı büyük tepki topladı. Özellikle Konya ve Yozgat Belediye Başkanları Tanju Özcan'ın çöp üzerinden yaptığı ayırımcı siyasete tepki göstermişti.

Özcan'ın açıklamalarına Yozgat'ta tepkiler çığ gibi büyürken Yozgatlı ünlü iş insanı Hanifi Kızıltaş'ta yapılan saygısızlıktan dolayı Yozgatlılar adına tepkisini sert bir şekilde dile getirdi.

Kızıltaş Özcan'ın kullandığı üslubun bir belediye başkanına yakışmadığını ifade ederek, “Maalesef Bolu'da çöp atan bir vatandaşa kesilen ceza üzerine Tanju Özcan'ın yaptığı açıklamayı ve paylaşımı esefle kınıyorum.  Bolu Belediye Başkanı'nın Yozgat halkını karalamak haddine değildir. Bir şehrin insanlarını karalama yönünde edep dışı sözleri nedeniyle Yozgatlı hemşerilerim oldukça kırgın, üzgünve kızgındır. Bolu halkınında Özcan'ın bu sözlerine tepkili olduğunu görüyorum. Yozgat Türkiye'nin en huzurlu ve en temiz şehirlerinden bir tanesidir. Yozgat insanı yardımsever ve mert insanlardır. Sadece Yozgat'ta yaşayan değil Türkiye'nin dört bir yanındaki Yozgatlıların  Tanju Özcan'a tepkisine tercüman olmak adına kendisine siyah çelenk gönderdim. Hemen kendisinin Yozgatlılardan özür dilemesini bekliyorum” dedi.

İş insanı Hanifi Kızıltaş tarafından gönderilen siyah çelenk Tanju Özcan'ın makam kapısnın önüne bırakıldı.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.