Hakan Alpaslan Tanju Özcan ve ekibinin ihanetini haykırdı

Uzun süre Tanju Özcan'ın yardımcılığını yapan İYİ Parti Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan hen CHP'nin hemde İYİ Partinin genel seçimde Tanju Özcan ve ekibinin ihanetine uğradığını haykırdı.

Hakan Alpaslan Tanju Özcan ve ekibinin ihanetini haykırdı
18 Mart 2024

Alpaslan sosyal medya hesabından şu an CHP'den Belediye Meclis Ütesi adayı olan Nurettin Güler'in Tanju Özcan'ın talimatı üzerine başka partiye oy vereceğini açıkladığı paylaşımı paylaştı.

Hasan Hakan Alpaslan hem İyi Parti'nin hemde CHP'nin Tanju Özcan tarafından genel seçimlerde ihanete uğradığını dile getirerek, "Genel seçimlerde, bizler Millet İttifakı bileşeni olarak, gece-gündüz 1 oy Kemal'e, 1 oy Meral' e diye çalışırken, arkamızdan gece-gündüz kahvelerde, makam odalarında hem CHP aleyhine, hem de bizim aleyhimize yapılan seçim çalışmaları malumun ilanıdır, hem de yüzümüze ve gözümüzün içine baka baka.

Genel Başkanımıza, partimize, partili emekçilerimize, bizlere yapılmış büyük bir ihanettir

Biz kimseyi satmadık, arkasından işte çevirmedik. Her zaman ittifak doğasına bağlı kaldık. Maalesef sonuç ortada. Yazıklar olsun. Şimdi herkes kendi adayıyla seçime girecek, bakalım bu sefer ne dolaplar dönecek ? Kim kimle ne pazarlık yaparsa yapsın, biz bildiğimiz ve inandığımız doğruları savunarak, hür ve müstakil bir şekilde seçim çalışmalarımıza güçlenerek devam edeceğiz. 31 Mart enteresan sonuçlara gebedir" ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış

  • Sağlık19 Mart 2024 - 17:04
    Hakan Bey yine beyefendiliğini korumuş her zamanki gibi. Söylenecek çok şey var.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.