HIGHWAY'de yerinde aşı uygulaması başladı

HIGHWAY'de yerinde aşı uygulaması başladı
1 Temmuz 2021

HighWay Outlet AVM, Koronavirüsle mücadele kapsamında başlatılan aşı seferberliğine dahil oldu.

Alışveriş merkezi Danışma noktasında, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından aşı uygulama bölgesi oluşturulurken, randevulu veya randevusuz tüm vatandaşlar uygulama ile ilgili bilgilendirilerek aşıya davet ediliyor. Aşı olmak isteyen alışveriş merkezi müşterileri ve AVM çalışanları için aşı uygulama noktasında onay formu düzenlenerek sisteme girişleri yapılıyor ve aşı olacak kişi tercihi doğrultusunda SinoVac ya da BioNTech aşılarından herhangi birini olabiliyor. Sonrasında ise aşı uygulama noktası yakınında bir süre istirahat etmeleri isteniyor.

Yerinde Aşı Uygulaması, Pandemi koşullarına uygun olarak 5 Temmuz Pazartesi gününe kadar her gün gerçekleşecek olup, aşısını olmak isteyen tüm vatandaşlarımız randevulu veya randevusuz HighWay Outlet AVM Danışma noktasında kurulu aşı uygulama noktasına gelerek güvenli, hijyenik ve konforlu bir şekilde aşılarını olabilecektir.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.