İl Genel Meclisinde seçim heyecanı başladı

İl Genel Meclisinde seçim heyecanı başladı
22 Mart 2021

5 Nisan'da yapılacak olan İl Genel Meclis Başkanlığı seçimi için kulisler hareketlenmeye başladı. İl Genel Meclis Üyelerinin seçeceği başkan için şu an 2 aday görünüyor. Mevcut başkan Yaşar Yüceer doğal aday olurken karşısına ise Mazhar Bozoğlu çıkıyor.

16 AK Parti, 5 CHP ve 2 MHP'li meclis üyelerinin kullanacağı oylarla İl Genel Meclis Başkanı seçilecek.

AK Parti yönetimi seçimle ilgili istişare çalışmalarını sürdürürken Yaşar Yüceer ve Mazhar Bozoğlu isimleri öne çıkıyor. Daha önce kulislerde adı geçen Zerrin Yavuz Açıkalın'ın aday olmayacağı öğrenildi.

CHP DURUMA GÖRE ADAY ÇIKARACAK

Bolu Gazetesi'nin aldığı bilgilere göre CHP gurubu AK Parti'den tek aday çıkması durumunda kendi adayını çıkaracak. AK Parti'den 2 aday çıkması durumunda aday çıkarmayarak mevcut adaylardan birini destekleyecek. 

CHP YAŞAR YÜCEER'İ İSTEMİYOR

CHP gurubunun hizmet noktasında mevcut başkan Yaşar Yüceer'i yetersiz ve başarısız bulduğunu daha önceleri defalarca açıklamıştı. Bu sebeple CHP gurubunun olası Yaşar Yüceer ile Mazhar Bozoğlu yarışında Mazhar Bozoğlu'na oy vereceği kulsilerde konuşuluyor.

Mazhar Bozoğlu'nun bu hafta içinde adaylığını duyuracağı öğrenildi.

2 yorum yapılmış

  • Ak partili23 Mart 2021 - 12:00
    CHP Yaşar hocayı tabi istemez Yaşar hoca başarılı ve buda Ak Parti nin başarılı olması demek Yaşar hoca Alanı çok iyi bilen halktan kabul gören bir Başkan O yüzden devam etmeli
  • Aladağlı22 Mart 2021 - 19:08
    Yaşar bey işin ehli yine seçilmesi iyi olur

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.