"İnşallah bu hafta bu işi çözmek istiyorum"

"İnşallah bu hafta bu işi çözmek istiyorum"
8 Temmuz 2020

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, takımı TFF 1. Lig'de tutabilmek için elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi.

Çarıkcı, yaptığı açıklamada, Boluspor'un ligde bulunan birçok takımdan daha iyi olduğunu ancak puan olarak bakıldığı zaman, iyi durumda olmadıklarını belirtti. 

Teknik direktör Fırat Gül ile iyi bir çıkış yakaladıklarını anlatan Çarıkcı, "Hocamızla birlikte Boluspor bir başarı elde etti. Sahamızda Hatayspor'u yendik. Bu hafta da Fatih Karagümrük deplasmanına gittik. Bir puan almamız gerekiyordu. Maç öyle bir ana geldi ki, penaltı kaçırdık. Maç 1-1 oldu. Maç 4-1, 5-1 olacakken, maalesef bir puandan da olduk." diye konuştu.

Çarıkcı, son iki maça odaklandıklarını ifade ederek, futbolculara ve teknik heyete güvendiğini dile getirdi.

Pazar günü Bolu Atatürk Stadyumu'nda Akhisarspor'la yapacakları maça değinen Çarıkcı, "Bu maçta belki 1 puan ve son maçımız Eskişehirspor maçında 3 puan olabilir. Rakibin maçını da bekleyeceğiz. Takımı ligde tutmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Beş aydan beri gece gündüz takımla beraberim. Çok zor günler geçirdik. İşin sonuna yaklaştık. Onun için de bu haftaki maça odaklanacağız. İnşallah takımı ligde tutacağız." şeklinde konuştu.

4 yorum yapılmış

  • Rıdvan BAYAR 8 Temmuz 2020 - 11:46
    Başkanım ne yap yap,bu takımı kümede tut.Karşında olanlara da ders vermiş olursun.Sana inanıyor güveniyoruz.
  • Sadık YlLDlZ8 Temmuz 2020 - 12:30
    Elinde sihirli değnek olmasada, Necip bey elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapar vede yapacaktır...Sonrasında Takdir Alah'ındır.. Sonuç ne olursa olsun Necip beyin arkasındayım.. Ona inanıyor ve güveniyorum.
  • Ahmet Ocak8 Temmuz 2020 - 13:38
    Bu takımı bu hale getiren başkan ve yöneticilerdir. 3.ligde bile forma giyemeyecek futbolcular, geçmişte hiçbir başarısı olmayan teknik direktörler alınarak hem maddi olarak hem de sportif başarı olarak kulübe zarar verilmiştir. Bir Boluspor taraftarı olarak başkanın özeleştiri yapmasını ve başarısızlığının sonucu olarak istifa etmesini temenni ederim.
  • murat sarışın9 Temmuz 2020 - 23:23
    ya bırak uzak dur başka ihsan istemez

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.