İşkur'dan beş yüz kişiye iş imkanı

İşkur'dan beş yüz kişiye iş imkanı
12 Eylül 2020

Çalışma ve İş Kurumu aracılığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı merkez ve ilçelerde istihdam edilmek üzere 400 Temizlik Personeli ve 100 Özel Güvenlik Görevlisi alınacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı merkez ve ilçelerde istihdam edilmek üzere 400 temizlik görevlisi ve 100 özel güvenlik görevlisi olmak üzere 500 kişi alınacak.  Talep edenler 14.09.2020 ile 18.09.2020 tarihleri arasında “ALO170” iletişim hattı ve internetten “İŞKUR E-ŞUBE” üzerinden kendileri müracaat edebilecekler, İŞKUR İl Müdürlüğünden başvuru alınmayacaktır.

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, “Belirtilen tarihler arasında başvuru yapanlardan tamamı 23.09.2020 tarihinde yapılacak olan noter kurası yöntemiyle programa katılma koşulları uygun olanlar katılımcı olarak belirlenecek ve 01.10.2020 tarihinde program başlayacaktır. Ağustos ayı içerisinde açılan ancak okullar açılmadığı için ileri bir tarihe ötelenen programa başvuru yapanlardan başvuru koşullarını taşıyanlar otomatik olarak aktarılacağından yeniden başvuru yapmalarına gerek bulunmamaktadır” ifadeleri yer aldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.