İsmi Mengen'de Yaşatılacak

İsmi Mengen'de Yaşatılacak
11 Eylül 2020

Mengen ilçesinde Foto Varlık'ın sahibi Hüseyin Varlığ’ın geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmesi üzerine Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Hüseyin Varlık’ın adının bir sokağa verileceğini söyledi.

Mengen ilçemizde yaşayan herkes tarafından sevilen Foto Varlık'ın sahibi aynı zamanda bir çok ajansta muhabir olarakta görev yapan Hüseyin Varlık abimizin geçtiğimiz hafta sevenlerini üzen ölümü üzerine Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Hüseyin Varlık’ın adının bir sokağa verileceğini açıkladı.  7 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısında Hüseyin Varlık’ın adının bir sokağa verilmesi konusu tartışıldı. Daha sonra sonuca varan kararla belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri tarafından kabul gördü.  

1 yorum yapılmış

  • Aydın Erçelik12 Eylül 2020 - 17:00
    الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ Ömrünü Mengen'in tanıtımına adamış bir gazeteci ve bir fotoğraf sanatçısı. Anadolu Ajansı Muhabiri Hüseyin VARLIK. Allah rahmet eylesin, Allah mekanını cennet eylesin. Bu kararından dolayı sayın mengen belediye başkanına teşekkür ederiz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.