İşte Ankara'daki Boluspor Futbol Akademisi

Bolu'da Abant İzzet Baysal Üniversitesi BESYO'dan mezun olduktan sonra memleketi Ankara'nın Çayırhan ilçesine dönen Feyyaz Aybatan ilçede açtığı Boluspor Futbol Akademisinde şu an 80 çocuğu geleceğe hazırlıyor.

24 Ağustos 2024

2010 yılında AİBÜ Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümündem mezun olan Feyyaz Aybatan memleketi Ankara'ya döndü. Çayırhan ilçesinde yaşayan Aytaban 2 yıl önce ilçede Boluspor Futbol Akademisini kurdu. 

Gazeteci Korhan Varol Öztürk bizzat Çayırhan'da bulunan Boluspor Futbol Akademisini ziyaret edip Feyyaz Aytaban'la ve öğrencilerle konuştu.

Gazeteci Öztürk'e konuşan Feyyaz hoca, "Şu an 80 öğrenciyi eğiten Feyyaz Aybatan elimizden geldiğince Boluspor'a futbolcu yetiştirmeye çalışıyoruz. İlçemizde profesyonel bir futbol kulübünün tek okulu burası. Bu süreçte Bolu'dan Bülent Soysal beyin çok desteğini gördük. Kendisi bizi kamplara götürmeye başlayınca okulumuda öğrenci sayısı birden üç katına çıktı. Ailelerimiz güvenle bize çocuklarını emanet ediyor. Yıllarca yaşadığım güzel Bolumuzada böyle hizmet ettiğimi düşünüyorum" dedi.

Akademiye gelen 9 ile 13 yaş arasındaki öğrencilerde en büyük hayallerinin gelecekte Boluspor'da forma giymek olduğunu dile getirdiler. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.