İşte Bolu Belediyesi cami

İşte Bolu Belediyesi cami
11 Mayıs 2021

Bolu Belediyesi tarafından Borazanlar Mahallesinde yapılacak olan camide sona gelindi. Projesi belediyenin genç mimarı Esra Civan tarafından çizilen ve büyük beğeni toplayan cami projesi bu hafta ihaleye çıkacak ve ilk kazma Haziran ayında yapımına başlanacak.

Belediye Başkanı Tanju özcan tarafından çok önemsenen ve birçok tartışmayıda berbaerinde getiren Borazanlar Mahallesinde yapılacak olan cami pojesi ihale aşamasına geldi.

Borazanlar Mahallesinde 1250 metrekare alan üzerinde yapılacak olan ve 700 kişinin aynı anda namaz kılabileceği caminin projesi 'proje etüt müdürlüğünde' görev yapan 27 yaşındaki Mimar Esra Civan tarafından hazırlandı. Değişik mimarisi ile büyük beğeni toplayan cami inşaatı için kazma Haziran ayı içerisinde vurulacak.

Başkan Tanju Özcan cami pojesi için vatandaşlardan destek beklediğini belirterek, "Bu camiyi halkımızla birlikte yapacağı" dedi.

9 yorum yapılmış

  • Özlem Altuntaş 11 Mayıs 2021 - 14:31
    Mimari açıdan modern ve etkileyici bir tasarım. İhtiyaç olan bir bölgeydi,tebrik ediyorum mimarımızı ve emeği geçenleri
  • Senda Aksungur 11 Mayıs 2021 - 14:50
    Daha detaylı bir plan ve varsa görünüşleri görebilirmiyiz bu fotodan bir şey anlaşılmıyor,
  • Bolulu11 Mayıs 2021 - 14:53
    Ne cami camiye ne minare minareye benziyor acaba kaç kişi beğendi çok merak ediyorum
  • Tahsin11 Mayıs 2021 - 19:49
    Allah yolunu açık eylesin Tanju başkanım.yanindayiz.cok güzel ve değişik mimarisiyle mükemmel olacak.
  • Cihan 12 Mayıs 2021 - 11:31
    Camiden cok hersey benziyor sera dır yada botanik bahçe :)
  • cahil adam12 Mayıs 2021 - 11:50
    iyi guzelde bu caminin avlusu şadirvani nasil olacak. bu kadar camla kışin nasil isinacak.gorsel olarak guzel ama kullanislilik olarak pek iyi gorunmuoyor. caminin içi nasil olacak.y.kalayci bile bu kadar enteresan bi proje yapamazdi.tebrikler
  • aslan kandemir16 Mayıs 2021 - 13:20
    tebrikler esra cıvan emeğine saglıkl.başkanada teşekkürler.
  • Bolu'nun sesi17 Haziran 2021 - 21:21
    Camii yapılma fikrini takdir ediyorum.Ancak,çizim yapan mimar, camiye hiç gitmemiş veya görmemiş olacak ki, sera yada botanik bahçesi çizmiş.Yazık olmuş, çok umutluydum, çok şık ve güzel camii yapılacağını hayal ederken, o kıymetli bölgenin, mimar hatası yüzünden heba edilmesi üzücü.Lütfen 500 veya 1000 kişinin namaz kılacağı güzel bir camii yapın.Mimarın bu hatasından dönmesini sağlayın.Halkoyuna sunun bu çizimi çok küçük bir azınlık ancak beğen
  • Bolu 143 Eylül 2021 - 17:44
    Mimarisi değişk olmuş,siz Topbaş ın İstanbul da yaptırdığı 15temmuz camisine bakın (212 avm nin yanında) camiye benzer yanıyok her yeri mason yıldızı kaplı..

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.