İşte Bolu'da kimsenin mahallesine kabul etmediği o çocuk parkı

Geçtiğimiz günlerde Alpağut mahallesinde yaşayanların imza toplayıp kaldırttığı çocuk parkı Umutkent mahallesine kuruluyordu ki bu seferde Umutkent mahallesi muhtarı ve mahalleli ayağa kalkarak parkın mahallelerine kurulmasını istemediler.

29 Eylül 2023

Bolu belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde Alpağut mahallesinde bir çocuk parkı kurulmuştu. İddiaya göre 5 metre yükeskliğindeki kaydıraktan düşen çocuklar yaralanmış daha sonra mahalle sakinleri imza toplayarak bu çocuk parkının mahalleden kaldırılmasını istemişti.

Mahalle sakinlerinin bu talebinden sonra belediye hemen parkta bulunan çocuk oyun alanlarını kaldırdı. Alpağut mahallesinden kaldırılan çocuk parkı bu kezde Umutkent mahallesine kurulmaya başlanmıştı ki, mahallenin muhtarı Nuray Akmaz ve mahalle sakinleri parkın kendi mahallelerine kurulmasına karşı çıktılar. Parkın kurulumu aşamasında sosyal medya hesabından canlı yayın yapan muhtar Nuray Akmaz parkı kesinlikle istemediklerini dile getirdi.

Daha sonra muhtar tarafından yaşandığı iddia edilen olayı muhtar Nuray Akmaz sosyal medya hesabından şu şekilde paylaştı;

"Saygıyla,,Açıklama yapma zorunluluğum doğmuştur.

Benim siyasetim olmaz ona göre okuyalım!!!!

Mahallemize bu parkı istemedik çocuklarımız zarar görüp aileler etkilenmesin diye.Park ilk bakışta evet güzel duruyor fakat tehlikeyi malesef sonrasında görüyoruz.

..15 yaşında bir çocuk düşüp beyin kanaması geçirdiği için önden önlem almak istedik ki hala hastahane de hangi aletten düştü bilemiyorum ki önemli değil ,önemli olan çocuğun durumunun kötü olduğu. Aile ilede konuştum..

..Buna rağmen syn Başkanın beni arayıp (çünkü 11:30) ta ayrıldım oradan sonrasında gelmiş,direk konuşmaya "sen kimsin,sen muhtarsın,ben Belediye Başkanıyım,ben olacak diyorsam olacak "deyip cevap vermeye dahi vakit bulamadan sandıkta verirsin cevabı deyip telin yüzüme kapanması.Bunlar ne bir insana,ne bir Belediye Başkanına ,hiç kimseye yakışmaz ..Bu durum bizleri ziyadesi ile üzmüştür.

Ben kimim biliyormusunuz

......BEN ÖNCE İNSANIM,SONRA KADINIM,SONRA ANNEYİM SAYIN BAŞKAN saygımdan ve duruşumdan asla taviz vermedim ,vermemde .Sorun nedir nerededir bilemem ama ben yine saygımı bozmayacağım"

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.