İşte Bolu'nun yeni Milli Eğitim Müdürü

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Riyad Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği görevine atanan Cemil Sarıcı'nın yerine Ankara Milli Eğitim Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı Bayram Güleç atandı.

İşte Bolu'nun yeni Milli Eğitim Müdürü
4 Temmuz 2024

Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'ün haberine göre geçtiğimiz günlerde Bolu Milli Eğitim Müdürü iken Riyad Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği görevine atanan Cemil Sarıcı'nın yerine Ankara Milli Eğitim Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı Bayram Güleç atandı.

Bayram Güleç kimdir ?

1965 Hatay Yayladağında doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Yayladağında tamamladı. 1989 yılında 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 1990 yılında Ankara Çankaya Ayrancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla aynı okulda ve Salih Alptekin İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcılığı, Süleyman Uyar İlkokulunda, Kırkkonaklar Anadolu Lisesinde ve Kirami Refia Alemdaroğlu Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yaptı.

 17.12.2012 tarihinde Ankara Milli Eğitim Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak atandı. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

2 yorum yapılmış

  • Bolulu4 Temmuz 2024 - 16:53
    Yeni yönetmelik değişmiş olabilir, herhalde tüm kurumlara üst düzeyde liyakatlı yönetici olmak için, ilgili fakülteyi bitirmek gerekir.
  • Emekli4 Temmuz 2024 - 23:35
    Aynı liyakat özelliklerine sahip, Bolu ve Gerede'den eğitimciler bu göreve niçin atanmıyorlar, anlamış değiliz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.