İşte Bolu'ya yapılacak yeni hastaneler

AK Parti İl Başkanı Suat Güner ilimizde yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin temelini çok yakında atacaklarını belirterek Şehir Hastanesinin yapımınıda kısa sürede başlayacaklarının müjdesini verdi.

İşte Bolu'ya yapılacak yeni hastaneler
20 Eylül 2024

Yatırım programına alındıktan sonra hemen ihalesi yapılan 150 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin yapımına başlandı. 

Devlet Hastanesi Merkez Ünite'nin hemen alt kısmında yapımına başlanan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin zemin etüd çalışmaları tamamlandı ve temel atma aşamasına geldi.

Temeli halkımızla atacağız

Çalışmalarla ilgi Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'e konuşan AK Parti İl Başkanı Suat Güner, "Geçtiğimiz yıl yatırım programına aldırdığımız Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin ihalesi yapıldı. İhaleyi alan firmaya yer teslimini yaptık. Zemin etüd çalışmalarıda tamamlandı ve artık temeli halkımızında katılacağı bir törenle atacağız. Merkez Ünitenin yanındaki 46 dönüm üzerine yapacağımız modern ve yüksek teknolojili hastane ile hemşehrilerimize çok daha iyi sağlık hizmeti sunacağımız için gururluyuz. Hastanemiz 150 yataklı olacak. Mevcut Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizide kapatmadan burada bir kadın doğum birde çocuk polikliniği bırakacağız. Yeni hastanemiz modern ve yüksek teknoloji ile donatılacak" dedi. 

600 yataklı şehir hastanesi yapılacak

Başkan Güner sağlık yatırımlarının ilimizde hız kesmeden devam edeceğini Şehir Hastanesininde söz verdikleri gibi yapımına başlanacağını dile getirdi. Güner, "Bizim milletimize hizmet sözümüz var. Bu sözümüzün hep bilincinde olduk. Şehir Hastanesi içinde çalışmalarımız tamamlandı. Devlet Hastanemizin Merkez Ünitesini yıkıp buraya 600 yataklı şehir hastanemiz için projemiz hazırlandı. Yine orada bulunan Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanemizide o bölgeden çıkararak 200 yataklı yeni bir hastane için çalışmalara başladık. Şehir Hastenemiz ile birlikte Akıl ve Ruh Sağılığı Hastanemizide ilimize kazandıracağız" şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.