İşte bu tiplere dikkat etmek lazım

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın göçmenlere yönelik zam açıklamalarına tepki göstermek için İstanbul’dan getirdiği 30 ton suyu semt pazarında dağıtmak isteyen iş insanına esnaflar ve vatandaşlar tepki gösterdi. Esnaflar ve vatandaşlar kamyondan indiri

İşte bu tiplere dikkat etmek lazım
1 Ağustos 2021

Başkan Özcan’ın kentteki göçmenlerin su ve katı atık ücretlerine 10 kat zam yapacağına yönelik açıklamalarına tepki göstermek isteyen İstanbul Sanayi Odası Üyesi Cevat Korkmaz, kamyona yüklediği 30 ton suyla Bolu’ya geldi. Kasası su dolu kamyonla Bahçelievler Mahallesinde bulunan semt pazarına gelen Korkmaz ve beraberindekiler esnaf ve vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Korkmaz ve yanındakiler su damacanalarını esnafların sergilerine yanına bırakmaya kalkınca tartışma yaşandı. Esnaflar ve vatandaşlar su damacanalarını tekrar kamyona geri taşıdılar.

“O SULARI MANAVGAT’TA İHTİYACI OLANLARA DAĞIT”

Esnaflar, “Gencecik çocuk Manavgat yangınında görevlilere su taşırken öldü. O suları gidip Manavgat’ta orman yangınında ihtiyacı olanlara dağıt. Şu an orada yangınla mücadele edenlerin daha çok ihtiyacı var” diyerek Korkmaz’a tepki gösterdiler. Tartışma, polislerin araya girmesiyle büyümeden sona erdi. İş insanı Korkmaz’ın suları bir depoya koyarak kentteki göçmenlere dağıtacağı öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.