İşte şehrin tam ortasındaki iş merkezinin içler acısı hali

Yapım ihalesini Bolu Bel A.Ş.’nin aldığı Bolu Belediyesi yeni iş merkezinin içler acısı hali kameralara yansıdı. Bir türlü sahiplerine teslim edilemeyen iş merkezi şimdilerde alemcilerin mekanı haline döndü.

1 Temmuz 2024

Bolu Belediyesi tarafından Demokrasi Meydanı’nda inşa edilen ve yapım ihalesini Bolu Bel. A.ş:'nin yaptığı Köroğlu iş merkezinden yer alanlar isyan ediyor.

Bir türlü bitirilip sahiplerine teslim edilemeyen Bolu'nun ortasındaki iş merkezinde şu an sadece 3 tane işyeri var. Diğer işyerlerinin durumu ve ne zaman teslim edileceği belirsizliğini korurken iş merkezi şimdiden dökülmeye başladı.

Duvarlarından su alan iş merkezindeki dükkanlar ve ofsilerin duvarları nemden dolayı rutubet olduğu ve duvar sıvalarının dökülmeye başladığı görülüyor. Ayrıca iş yerlerinin üzerindeki asma tavanlarda düşmeye başladı. İş merkezinin arka tarafı ise tamamen çöplüğe dönmüş durumda.

Bina içinde alemcilerin kafa çektiği ise etrafa saçılan bir şişelerinden belli oluyor. Şu an bu iş merkezinde hiç bir dükkanın iskanı olmadığı için iş yerlerine elektrik aboneliğide verilemiyor.

İş yeri alanlara son olarak aldıkları yerlerin Temmuz ayı içerisinde teslim edileceği söylensede dükkan alanlar 2 yıl önce iş yerlerinin kendilerine verilmesi gerektiğini dile getiriyorlar.  

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.