İYİ Parti gurubu macera arayacak mı ?

İYİ Parti gurubu macera arayacak mı ?
29 Mart 2021

Belediye Meclisinde Nisan heyecanı!

Bolu Belediye Meclisi Nisan ayında 2 yılını doldururken, gözler yapılacak olan encümen ve komisyon seçimlerine çevrildi. Başkan Tanju Özcan ile İYİ Partili Mansur Şen arasında yaşanan fikir ayrılığının ardından İYİ Partili Meclis üyelerinin Belediye encümen seçiminde nasıl bir tavır takınacakları merakla bekleniyor.

Nisan ayında 2’inci yılını tamamlayacak olan Belediye Meclisinde gözler yapılacak olan komisyon ve encümen seçimlerine çevrildi. Nisan ayının ilk toplantısında yapılacak olan seçimlerde Başkan Tanju Özcan’ı zorlu bir süreç bekliyor. İYİ Partili Mansur Şen ile yaşanan fikir ayrılığının ardından İYİ Partili Belediye Meclis üyelerinin nasıl bir tavır alacakları şu an için büyük bir muamma.

İYİ PARTİ GURUBU MACERA ARAYACAK MI ?

Gizli oylamayla yapılacak olan Belediye encümen seçimlerinde Meclis’ten seçilecek olan 3 üyenin kim olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı. Belediye Meclisinde 14 üye ile temsil edilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Partili 4 Meclis üyesinin desteğini alamadığı takdirde çoğunluğu kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilir. Ak Partinin 11, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) nin 2 üyeyle temsil edildiği Mecliste İYİ Partili Meclis üyelerinin takınacağı tavır seçimin sonucunu belirleyecek gibi görünüyor. İyi parti gurubunun böyle bir maceraya girip girmeyeceği merakla bekleniyor.

BAŞKAN ÖZCAN İŞİNİ BİLİR

Öte yandan Başkan Tanju Özcan'ın şansını son güne bırakmayacağı bir gerçek. Bolu siyasetinin kurt isimi Tanju Özcan geçtiğimiz günlerde İYİ Parti gurubuyla yemekte bir araya geldi. Bu toplantıda ne konuşulduğu bilinmese de Başkan Özcan'ın yükek ikna kabiliyeti herkesce malum. Öte yandan İYİ Parti gurubunun böyle bir maceraya girip başkanlık makamıyla ters düşmeyi göze alacaklarıda pek olası görünmüyor.

7 üyeden oluşan Belediye Meclisinde Yazı İşleri Müdürü, Mali İşler Müdürü ve Zabıta Müdürü doğal üye olarak yer alırken Belediye Meclisinde yapılan gizli oylamayla en yüksek oyu alan 3 kişide encümene seçiliyor. 

1 yorum yapılmış

  • belediyeyi bilen biri30 Mart 2021 - 22:12
    iyi ler oldukda ne oldu kapı dışarı kondok işe girdik kalıcıyız belirli süreli çalışma imiş ondanda aldık havamızı İYİ lere bişey yok hep kapı arkası olduk birde azarlandık.benim bildiğim kimse kalmadı gibi bişey işe girenlerden zaten kalıcı değil ya iş kur alımı yada kendilerinden bizide süpürdüler.alırlar bakalım sabırla bekliyorum tanju ve ekibini yazık etiler.hiç bir şeygöründüğü gibi olmadı diyemedilerki biz sizin oylarla geldik alıyoruz işe

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.