Kamuran Avcı ile sektör üzerine

Kamuran Avcı ile sektör üzerine
19 Nisan 2021

Bolu'da İnşaat sektörünün öncü markalarından Akkent Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Avcı, pandemi döneminde sahada çalışma noktasında sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Kamuran Avcı, " Personel noktasında zaman zaman yasaklar olunca bir gecikme oldu tabi ki. Çünkü malum kötü bir süreç. Biz önce sağlık dedik . Bu noktada bazı arkadaşlarımız bu sıkıntıya maruz kaldılar. Bu süreçte yarı performanslı çalışabildik. Geçmişe bakarak son 10 yılın en kötü yılını yaşadığımızı söyleyebilirim. "dedi.

Kamuran Avcı, pandemi döneminde taleplerin azaldığını, fabrikalar tam kapasite çalışmadığı için ürünlerin az üretildiğini bundan dolayı maliyetlerde bir artış olduğunu belirtti.  Avcı " Talep noktasında hala sıkıntı var. Maliyet fiyatları yükselince gayrimenkulün de fiyatları yükseliyor. Bolu'da gayrimenkul yatırımı yapmayı seven de çok fazla kişi var. İhtiyacı olan insanlar genelde bu yatırımı yapıyorlar. Ama genel olarak eskiye nazaran talepler kötü." açıklamasında bulundu.

ÜST SEGMENT PROJELER ÜRETME GAYRETİNDEYİZ

Kamuran Avcı " Şirket olarak prensibimiz  şu yer ve muhit konusunda çok hassasız. Gerçekleştirmek istediğimiz projenin konumu çok uygun olmalı. Üst segment kaliteli proje üretme gayretindeyiz.  Bugüne kadar edindiğimiz tecrübede doğru yaptığımızı müşterilerimizde  ve  piyasa da bunu görüyoruz. Bu prensiple elimizden geleni yapmaya çalışılıyoruz. Daha farklı daha modern  yenilikçi bir         teknoloji kullanıyoruz. Kendimizce bir çizgimiz var. Akkent Yapı yazan binalara baktığımızda  bütün yapıların birbirine  bağlı bir mimari çizgisi vardır. "dedi.

2021-2022 YILLARI İÇİNDE YENİ PROJELERİMİZ VAR

Avcı, " Akkent  Yapı iş kalitesi ve  şirket olarak belirli bir noktadadır.  Bunu daha ileriye taşımak görevimiz . İki ayrı yerde başladığımız 2021-22 için villa projelerimiz var. Devamında şehir  merkezinde  çok büyük bir konsept projemiz var.  Üç bloktan oluşan bir ofis projesi yapacağız. Planımız  2022 yılının sonunda bitirmek. İnşallah projemiz Bolu'nun  şehir merkezinde ofis ihtiyacını karşılayacak. " dedi

BOLU'DA İNŞAAT YAPISI SAĞLAM

Kamuran Avcı, " İnşaat ülkenin lokomotifi konumundadır. Bolu'da inşaat yapısı ve inşaat sektöründe ki arkadaşlarımızın  tamamı  hem ekonomik hem de iş bilirlik açısından bütün  firmalarımızın neredeyse yapısı çok iyidir. Onun içinde Bolu'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler tereddüt etmeden dilediği  yerde yapabilirler.  Bolu'da inşaatın yapısı sağlam hiç bir riskleri olmaz." dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.