Karadere içme suyu isale hattı için imzalar atıldı

Karadere içme suyu isale hattı için imzalar atıldı
26 Aralık 2018

Devlet Su İşleri ile Artit Arıtma Turizm İnşaat ve Tic. A.Ş. arasında yapılan ihalenin yer tahsisi sözleşmesi,Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Artit Arıtma Turizm İnşaat ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü İlker Konyalıoğlu ve Devlet Su İşleri Şube Müdürü Kazım Doğru’nun katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklamasında imzalandı.

‘Su ihtiyacı 2050 yılına kadar karşılanmış olacak.’ Yapılan basın açıklamasında, Bolu’nun nüfusuna mukabil su ihtiyacını karşılayacak bir proje olduğunu da dile getiren Yılmaz; “DSİ bölgenin su ihtiyacı üzerinde çalışacağını söyledi. Bunun neticesinde de  Karadere sularının Bolu’nun su ihtiyacını 2050 yılına kadar karşılayabileceği bilgisine ulaştık. Şu an Bolu için mühim bir ihtiyacın, özellikle de Çele Barajı’nın da inşası bittiği zaman, 1 milyon kişiye yetecek kadar su ihtiyacını çözmüş olacağız. Gelecekte Türkiye ve Dünya su konusunda problem yaşayacak. Fakat Bolu’nun gelecek nüfusu bizim hesaplamalarımıza göre 350 bini geçmeyecek. Biz nüfusu 350 bini geçmeyecek bir Bolu için 1 milyon kişiye yetecek kadar bir su kaynağı oluşturan Türkiye’de belki Dünya’da ilkiz. Bunlar çok iyi bir ekip çalışmasıyla başarıldı. Bizler partimizin de gücünü arkamıza alarak, kararlılıkla devam ederek bu işi mümkün kıldık.” şeklinde konuştu. Basın açıklamasının sonunda Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Artit Arıtma Turizm İnşaat ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü İlker Konyalıoğlu ve Devlet Su İşleri Şube Müdürü Kazım Doğru yer tahsisi ile ilgili sözleşmeyi imzalayarak, Bolu için hayırlı olması temennisinde bulundular.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.