Kartalkaya'da oteller yılbaşında tamamen dolu

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Bolu'daki Kartalkaya kayak merkezleri yılbaşı öncesi hazırlıklarını tamamladı.

28 Aralık 2023

Köroğlu Dağları'nın zirvesinde yer alan ve Bolu kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta yer alan Kartalkaya Kayak Merkezi'nde iki gündür aralıklarla etkili olan yağış ve yapay karlamayla kar kalınlığı bir metreye yaklaştı.

Yeni sezonun 15 Aralık'ta açıldığı kayak merkezi, uzunluğu 75 kilometreyi bulunan 25 pistte kayak ve snowboard imkanı sunuyor.

Yeni yıl için hazırlıklarını tamamlayan bölgedeki 2 bin yatak kapasiteli 5 otelde, rezervasyonlar yüzde 80'e ulaştı. Otellerde doluluk oranının yılbaşına kadar tam kapasiteye ulaşması bekleniyor.

"Kartalkaya'da güzel bir ortam oluştu"

Kayak merkezinde bulunan iki otelin genel müdürü Yusuf Avcı, sezonun bir hafta önce açıldığını belirterek, tüm pistlerin açık olduğunu, Kartalkaya'da güzel bir ortam oluştuğunu söyledi.

Yılbaşı için özel programlar hazırladıklarını dile getiren Avcı, kayak merkezinin, lokasyonu, kar kalitesi ve sunduğu aktiviteler dolayasıyla tatilciler tarafından tercih edildiğini kaydetti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.