Kavşaklarda dalçık çalışmaları başlıyor

AK Parti İl Başkanı Suat Güner Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüşerek vatandaşların beklediği o müjdeyi verdi. D -100 karayolu şehir merkezi güzergahındaki 3 kavşağa dalçık yapımına hemen başlanacak.

Kavşaklarda dalçık çalışmaları başlıyor
17 Eylül 2024

Bolu'nun uzun süre gündeminde olan, meydana gelen trafik kazalarıylada adeta kaza kavşağı adını alan Sanayii Kavşağı, Gölyüzü Kavşağı ve Üniversite Kavşağı artık çile olmaktan çıkacak.

AK Parti Bolu İl Başkanı uzun süredir bu konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüşme halindeydi. En son Bolu Dağı Tünelinde yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Bolu'ya gelen Bakan Uraloğlu'na yine konuyu ileten başkan Suat Güner Bolululara müjdeyi verdi.

Elimizi değil kellemizi taşın altına koyduk

Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'e konuşan İl Başkanı Suat Güner, "İl başkanlığı görevine gelir gelmez çok yoğun bir tempoyla çalışmaya başladık. Peşpeşe gelen seçimler, yapılanma, seçim çalışmaları, acil çözüm bekleyen ilimizin sorunları. Ama asla bundan şikayetçi olmadım. Ben bu toprakların çocuğuyum. Siyaseti bir tarafa bırakın bizler bu topraklarda hayatımızı sürüdüreceğiz. Mezarımız bu topraklarda olacak. Çalışmalarımızda hiç bir zaman halkımızı kandıralım, sadece seçimlerde şirin görünmek için vaadler verelim hesabında olmadık. Bolu için yapabileceğimiz bir şey olduğu zamanda sonuna kadar zorladık. Çünkü biz Bolu için elimizi değil kellemizi taşın altına koyduk. Hep bu bilinçle Bolumuza hizmet etmeye çalıştık." dedi.

Dalçık çalışmaları başlıyor

D-100 üzerindeki kavşakların çözümü için uzun süredir çalıştıklarını ifade eden başkan Güner, "Sanayii Kavşağı, Gölyüzü Kavşağı, Üniversite Kavşağı olmak üzere 3 adet dal-çık kavşak yapılarak, şehrimizin trafik akışı büyük ölçüde rahatlatlayacak. Bu kavşaklara OSB Kavşağınıda dahil edeceğiz. fakat ilk etapta Gölyüzü Kavşağından başlayarak, Üviversite ve Sanayii Kavşaklarında dalçık çalışmalarına başlayacağız. Temmuz ayı içerisindeBakanlığımız tarafından adı geçen kavşaklarda trafik ölçümü yapıldı. Başta Gölyüzü, Üniversite ve Sanayi Kavşaklarımızda çalışmalarımız başlıyor. Sizlerin araclığıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız sayın Abdulkadir Uraloğlu'na teşekkür ediyorum. Bu projenin hayata geçirilmesiyle, şehrimizin ana arterlerindeki trafik yoğunluğu önemli ölçüde azalacak." şeklinde konuştu.

Başkan Suat Güner dalçık çalışmalarına Gölyüzü Kavşağından başlanacağını ifade etti.

2 yorum yapılmış

  • ibrahim dal 17 Eylül 2024 - 14:23
    Tanju konserlere devam etsin yaparsa AKP yapar
  • Dal İbrahim18 Eylül 2024 - 16:46
    İbrahim dal karayollarının sorumluluğun da olan bir durumdur bu...

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.