KOMŞUDA KORONAVİRÜS DURUMU VAHİM

KoronaVirüs (Covid-19) pandemisinde komşu ilimiz Düzce'den iyi haberler malesef gelmiyor. Ortalama 1 hafta içerisinde yüksek vaka sayıları ile dikkatleri üzerine çeken Düzce'de bugün yapılan test sonuçlarında yine korkuttu.

KOMŞUDA KORONAVİRÜS DURUMU VAHİM
5 Mayıs 2020

Düzcetakip sitesinde yer alan habere göre bugün Düzce'de yine vaka sayılarında artış göze çarpıyor.

Bugün yapılan test sonuçları sonrasında yayınlanan haberde vaka artışları ve alınacak tedbirlerin sıkılaşacağı noktası dikkat çekti.
"Korona virüs Pandemisi dünya genelinde milyonlarca kişiye bulaştı. Ülkemizde de binlerce kişiye bulaşan virüs için alınan tedbirlere uyulması bekleniyor. Normale dönüş için 11 Mayıs'tan itibaren düzenlemeler başlayacak. Bu düzenlemelerin yanı sıra bir dizi önlemler yine alınacak. Alış veriş merkezleri açılacak, berberler açılacak kuaför salonları açılacak. Fakat sosyal mesafe ye ve maske takımına özen gösterilecek. 

Düzce'de 5 mayıs itibari ile vaka sayısı ise belli oldu. Buna göre Düzce il genelinde Düzce il Sağlık Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdiği 60 testin 6'sı pozitif olarak sonuçlandı. Bugün vefat eden kimse olmazkez 38 kişi ise virüsü atlatarak taburcu oldu. 

Genel toplamda ise 2.988 kişiye test gerçekleştirilirken 216 kişi'de virüs tespit edildi. 7 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yoğun bakımda yatıyor. Entübe hastamız olmazken 83 kişi taburcu oldu. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.