KOMŞUDAN BOLU'YA GİTMEYİN UYARISI!

Dünya'yı ve ülkemizi de etkisi altına alan Covid19 Koronavirüs salgını artış ivmesinde iken Düzce haber sitelerinde Bolu'da vaka sayılarının artış gösterdiğine yönelik haberler yerini almaya başladı.

KOMŞUDAN BOLU'YA GİTMEYİN UYARISI!
5 Ağustos 2020

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınında her geçen gün vaka sayılarında artış gözlenirken ilimiz Bolu'da da vaka sayıları artışta. Düzce'de yerel haber sitelerinden Duzcetakip.com haber sitesi yayınladığı haberde "BOLU'YA GİTMEYİN" uyarısında bulundu. 
İŞTE O HABER;

Korona virüs ile mücadele Düzce'de çok etkili bir şekilde sürdürülürken, hemen yanı başımızda bulunan Bolu'da vaka sayısında ciddi artış oldu. Son günlerde minimum 50 vakanın çıktığı Bolu'da, vaka sayısının 2 bin sayılarına yaklaştığı iddia ediliyor. 

Düzce'nin hemen yanı başında olması ve ünlü doğal güzellikleri olması nedeni ile yüzlerce Düzceli hafta sonu Komşu ilimiz Bolu'ya akın etmişti. Son günlerde Düzce'de artan sayıların Bolu temaslı olması ise dikkatlerden kaçmazken, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarının daha da ciddi olarak artırılması bekleniyor. 

Düzcelilerden beklentimiz, korona virüs sayılarının giderek arttığı Bolu'ya gitmemeleri yönünde. Ciddi oranda artış olan Komşuya zorunlu olarak gidecek olan kişilerin tam sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uymaları bekleniyor. 

 

20 yorum yapılmış

  • Hakkı 5 Ağustos 2020 - 23:41
    Bence de bir daha hiç gelmesinler hatta
  • Bolulu6 Ağustos 2020 - 00:43
    Gelmeyin lütfen gelmeyin piknik alanlarımıza göllerimize balık tutmaya gezmeye bile gelmeyin çok memnun oluruz
  • Sibel6 Ağustos 2020 - 00:43
    Bence de hiç gelmesinler virüsü onair tesisi bize
  • Bolulu6 Ağustos 2020 - 02:08
    Düzcede bu vürüs aldı başını giderken her akşam haberlede vaka sayılarını gördüğümüz halde ünüversite hastenemizin oto parkı 81 plakay la doluyken ozaman neden bolu ya gitmeyin demediniz biz bolu lular olarak bukadar kimseyi düzceye gitmeyin diye yaygara yapmadık aşalamadık kimseyi zorlada davet etmiyoz biz bolu lular olarak bizbize yeteriz..
  • Bolulu6 Ağustos 2020 - 02:22
    Bolumuzda artmasının sebebi covid 19 başladıktan 1 ay sonra diğer illerden akın ettiler ve fazlasıyla çoğaldı evet bşraz tedbirsiz davranıyoruz ama çoğalmasının tek sebebi komşu illerimiz yüzünden mğmkğnse gelmesinler
  • bolulueskikamyoncu ismailkazanoglu6 Ağustos 2020 - 05:39
    geçenay. tetkiklerimiçin.izzetbaysal ünüversite hastanesine birkaç gün gelip gitti. inanki kendimi düzcede sandım nekadari 81 plakavarsa burada . ozaman vakaları onlar taşıdı.
  • Bolulu6 Ağustos 2020 - 05:46
    Kurban bayramında herkes heryere gitti Allahım sonumuzu hayır etsin
  • Bolulueskikamyoncu6 Ağustos 2020 - 06:31
    Geçen ay.bazitetikler için.birhafta. üniversiteye gittim. inanın ki kendimi . Düzce unuversitesinde.sandim. park yerleri. 81.pilakadolu.idi. ozaman boluya.bunlartasidi. bence.
  • ali koc6 Ağustos 2020 - 09:13
    aman sakin gelmeyin
  • Boluya gel-me-yin 6 Ağustos 2020 - 10:18
    Şimdi değil hiç bir zaman gelmesinler gölleri kuruttunuz covid daha masum göl canavarlarından.
  • ADAM6 Ağustos 2020 - 12:10
    Çok lazım değilsiniz ömür boyu gelmeyin Gölleri pislik götürüyor sizin balık sevdanız aç gözlü oluşunuzdan.
  • Hasan6 Ağustos 2020 - 12:40
    Ne kadar gereksiz konuşuyor herkes. Nedir bu düzceli düşmanlığı. Ortada bir gerçek varki virüs boluda aldı başını gidiyor. Tedbir maksatlı böyle bir paylaşımı farklı yerlere çekmeyin
  • Bolulu6 Ağustos 2020 - 13:54
    Boluya laf atincaya kadar akcakocaya bir bakın millet üst üste geziyor deniz dahada kötü
  • Bolulu6 Ağustos 2020 - 17:50
    Mümkünse boludaki düzcelilerde gitsinler
  • Ümit 6 Ağustos 2020 - 19:33
    Yani arkadaşlar herşey sağlık için sonuçta bu meseleyi bukadar büyütmeye gerek yok anneye babaya gitmeyin diyolar onu neden kötü algilamiyosunuz yada buradan kötü yorumlar yapacağımıza gidin bı duzcelinin yüzüne karşı soyleyin şunu gördüm haklilik payimiz tabikide çok doluymussunuz...
  • Ilker6 Ağustos 2020 - 19:51
    Evet düzceli arkadaşlar bi daha gelmeyin
  • Ayşe 7 Ağustos 2020 - 07:18
    Cok yanlış konuşmalar bayram süresinde boluya sadece düzceli degil heryerden akın ettiler bu haberi yayınlayanlara sorrarım bolu tabiatının bukadar sevilip tatilcilerin akın etmesi bolu halkının sucumu ve sonuçta hastanelerin dolukuk oranına bakılınca hepsi bolulu mu acaba onuda geçtim bayram öncesinde bu kadar yokken sonrasında olması herkes heryere gitti tatilciler boluya akın etti hadi olmasın virüs mümkunmu sizce ben boluluyum esim düzceli boluyu bırakip düzceyemi
  • Bolulu7 Ağustos 2020 - 19:51
    Bayramla alakası yok bayram öncesinde de Bolu da vaka çoktu ama ilk dalgadan itibaren Düzce den çok gezmeye gelen vardı orada sayı tavanken buraya gezmeye gele gele yaydılar
  • Çokta lazımdilar8 Ağustos 2020 - 17:11
    Gelmesinler tabikide. Tıp fakültesine boluludan çok duzceliler geliyor. Bolu'da pik yapmış olabilir ama duzcenin bizden aşağı yanı yok 1 2 haftaya kalmaz düzcetakip gazetesi Düzce'de pik yapınca nasıl başlık atacak acaba tedavi için İzzet Baysal Tıp Fakültesine gidin diye mi başlık atacak merak konusu.
  • duyarlı covid10 Ağustos 2020 - 11:36
    cafeleri kapatsınlar , düğünleri iptal etsinler o zaman corona biter kahvenizi evinizde için bi sene de gerdan kırmayın bişi olmaz

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.