Konyalıoğlu, "Konserve fabrikasnın zararı ne kadar" diye sordu

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Dr. Selami Konyalıoğlu Bolu Belediyesi’nin iştiraki olan konserve fabrikası ve mantar üretimi ile ilgili Bolu halkının bir açıklama beklediğini dile getirdi.

Konyalıoğlu, "Konserve fabrikasnın zararı ne kadar" diye sordu
25 Eylül 2024

Özellikle son dönemde sıkça gündeme gelen mantar üretimi ve konserve fabrikasının şu anki durumuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmamasını, bu konuda bilgi verilememesini yüksek sesle eleştiren Belediye Meclis Üyesi Selami Konyalıoğlu, Boluluların tek kuruşunun heba edilmemesi için çabalayacağını belirterek, “Bolu halkının parasının bekçisiyiz, kimseye yedirmeyiz” dedi.

Bolu’nun sorunlarını dile getirmeye yetişemiyorum…

Konyalıoğlu yaptığı açıklamada, “Benim yapım gereği bir göreve geldiysem, bıkmadan, korkmadan kimseye borçlu kalmadan o yolda ilerlerim ve bu uğurda sonunu düşünmeden gayret gösteririm.

Bu minvalde kıymetli Bolu halkı bize belediye meclis üyeliği görevi verdi ve siz belediyeyi denetleyin, çözüm önerileri sunun ve benim özelimde senin 50’den fazla projen var bunların yapılması için gayret göster dedi.

İnanın ben Bolunun sorunlarını dile getirmeye yetişemiyorum yakında Belediye Meclisinin her hafta toplanmasını teklif edersem şaşırmayın

Konserve fabrikasının zararı ne kadar…

Son olarak bir iki ay önce Suriyeli işçileri çalıştırdığı ve Türk işçilerin birkaç aydır parasını alamadığı için eylem yaptığını sevgili Mahmut Alan kardeşim vesilesiyle öğrendiğimiz meşhur konserve fabrikasının kapılarına kilit vurarak yine belediyenin bir diğer karadeliği mantar paketleme bölümü haline geldiğini üzülerek görüyoruz

Sayın Tanju Özcan’ın ilimizde üretilmeyen kapya biberi vb ile konserve yapıyoruz ve ilk ihracatımızı Fransa’ya yapıyoruz dediği konserve fabrikasında Bolunun zararının yüz milyonlarca TL. olduğu söyleniyor ve kamuoyu bu konuda ciddi bir açıklama bekliyor.

İkramiyelerini hala alamadılar…

Belediyemizin şirketindeki çalışan kardeşlerimizin Haziran ayında hak ettikleri ikramiyelerini hala alamadığı günümüzde bu durum vicdanlarda büyük yara oluşturmaktadır.

Fırının bandını satmışlar…

Biz adil insanlarız ve belediyemizin hizmetleriyle iftihar edelim istiyoruz ancak ziyaret ettiğimiz belediye ekmek fırınında roll ekmek makinesinin atıl durumda kaldığını bandının bir fırıncıya satıldığını ve alan fırıncının Bolu da tek tüfek haline geldiğini görmekte bizi çok üzüyor.

Masak var Adli kolluk kuvvetleri var

Son olarak şunu söylemek istiyorum ki,her kim belediyenin dolayısıyla devletimizin bir kuruş parasında gözü var ve bunu çalmaya çalışıyorsa babamızın oğlu da olsa düşmanımızdır ve bu uğurda zerre geri vitesimiz olmadığı gibi ne kadar cevval olduğumuz bizi tanıyanlar tarafından bilinmektedir

Şunu net olarak söyleyebilirim ki devletimizin Masak’ı var Adli kolluk kuvvetleri var ve art niyetli kişilerin yüce Türk devletinin kudretine karşı yapabilecekleri hiçbir şey bulunmamaktadır.” ifadelerine yer verdi.

3 yorum yapılmış

  • Orko25 Eylül 2024 - 12:38
    Bildiklerimiz bunlar yazık milletin gözüne baka baka yalan konuşuyorlar.belediyenin malını satmak için ilk başta şirkete higbe ediliyor sonra şirketten satılıyor çünkü belediye malını satmaz hurdası ni bile adı ustunde Beledi......YE
  • Bolu25 Eylül 2024 - 15:03
    Sonuna kadar üzerine gidin.
  • karaçayırlı25 Eylül 2024 - 19:05
    Selami hocam siz Boluya birkaç gömlek büyük geliyorsunuz,projelerinizi inceledim bu vizyona sahip ben kimseyle karşılaşmadım,Allah nasip ederde Boluyu siz yönetirsiniz,yolunuzz açık olsun

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.