KORONAVİRÜS ŞÜPHELİSİ HASTANEDEN KAÇTI

KORONAVİRÜS ŞÜPHELİSİ HASTANEDEN KAÇTI
30 Nisan 2020

Bolu’nun Mudurnu ilçesinden koronavirüs şüphesiyle sevk edildiği Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden kaçan hasta ekipleri alarma geçirdi. Mehmet O. isimli hasta Mudurnu’da jandarma ekipleri tarafından yakalanarak tekrar hastaneye yatırıldı. Mehmet O. hastanede sıkıldığı için kaçtığını söyledi.

Mudurnu ilçesinde yaşayan Mehmet O., 27 Nisan gecesi bulantı, kusma ve yüksek ateş şikayetiyle 112 Acil ekipleri tarafından evinden alındı. Koronavirüs belirtileri taşıyan hasta Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.  Koronavirüs testi yapılan Mehmet O., hastanede tedavi altına alındı. Bir gece hastanede kalan Mehmet O., henüz test sonuçları netleşmeden bir gün sonra hastaneden kaçtı. Hastanın kaçtığının belirlenmesinin ardından hastane yönetimi tarafından güvenlik güçlerine ihbarda bulunuldu. Mehmet O., Mudurnu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çavuşderesi köyündeki bir evde olduğu tespit edildi. Koronavirüs şüphelisi 112 Acil ekibi tarafından kaçtığı evden alınarak ambulansla tekrar tedavisi için Bolu’ya getirildi. 

Mehmet O. hastanede sıkıldığı için kaçtığını söyledi. Ayrıca Mehmet O.'nun test sonucunun negatif olduğu öğrenildi.

1 yorum yapılmış

  • Dertli30 Nisan 2020 - 04:03
    Böyle veletlerede yazılsın 3500 TL ceza. Baş belası itoglu

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.