Köylülerin yol isyanı

Köylülerin yol isyanı
20 Nisan 2021

Bolu’nun Gerede ilçesinde çukurlarla kaplı köy yolları vatandaşların tepkisine neden oldu. Her gün araçlarıyla çukurlu yolda güçlükle ilerleyen vatandaşlar İl Özel İdare ve Gerede Belediyesinin yollarını yapmamalarına isyan ettiler.

Gerede ilçesindeki Ahmetler, Aydınlar ve Yakakaya köylerinin yıllardır yapılmayan yolları tepkilere neden oldu. Çukurlu yollar, her gün araçlarıyla bölgeyi kullanmak zorunda kalan vatandaşları da çileden çıkarttı. İl Özel İdaresi ile Gerede Belediyesinin köy yollarını ihmal etmesi nedeniyle mağdur olan vatandaşlar yollarının bir an önce yapılmasını istediler. Her yeri çukurlarla dolu yolda güçlükle ilerleyen vatandaşlar, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yollarını yapması çağrısında bulundular. Vatandaşlar, “Yolumuz Gerede belediyesi veya AK Parti’li siyasetçilerin desteğiyle yapılmıyorsa o zaman gelsin Bolu Belediyesi yapsın” dediler.

1 yorum yapılmış

  • Zekai21 Nisan 2021 - 06:58
    Sadece köy yolları mı. Il merkezinde de bir sürü çukur var. Yakininda inşaat olan yollar çukura dolu. Kazıyorlar sonra eğreti bir şekilde dolduruyorlar. Ilk yağmurda tekrar çukur oluşuyor. Üniversite yolunu birkaç ay önce yaptilar gidin bakın köstebek yuvası gibi

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.