Maç sonu olaylar çıktı

Maç sonu olaylar çıktı
28 Kasım 2015

Boluspor Göztepe maçı sonrası stadyumda olaylar çıktı. Cezalı oldukları için maçı tribünde izleyen Bolusporlu Ramazan Sal ve Alican Karadağ, maçtan sonra soyunma odasına inmek istedi. Emniyet Müdürü ve yardımcısı izin vermeyince gerginlik yaşandı. Bolu Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya çileden çıktı.

Boluspor'un kendi sahasında Göztepe'ye son dakikada yediği penaltı golüyle 2-1 yenilmesinden sonra sinirler de gerildi. Karşılaşmada sarı kart cezalısı oldukları için forma giyemeyen Bolusporlu Ramazan Sal ve Alican Karadağ, maçın bitiminde soyunma odasına inmek istedi. Ancak saha içindeki Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ve Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim İzci, oyunculara yasak olduğunu söyledi. Bunun üzerine futbolcular ile emniyet müdürü arasında sözlü tartışma yaşandı. 'Kim olursanız olun' diye tepki gösteren futbolcular saha içine alınmayınca protokol girişinden stadı terk ettiler. Futbolcuların kendisine bağırdığı Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ve Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim İzci, Bolusporlu yöneticiler tarafından sakinleştirildi. Öfkelenen Emniyet Müdürü sinirli bir şekilde stadı terk etti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.