Mansur Şen ortamı böyle özetledi: "Bir aymazlıktır gidiyor"

Eski Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Mansur Şen, Bolu Belediyesi’nin asfaltlama sonrasında ortaya çıkan kot farkına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Şen, "Bir aymazlıktır gidiyor" dedi.

Mansur Şen ortamı böyle özetledi: "Bir aymazlıktır gidiyor"
23 Kasım 2023

Mansur Şen, “Dost acı söyler ama doğru söyler. Yağmur yağdı böyle oldu. Yağmasaydı iyiydi.” ifadeleriyle Bolu Belediyesinin asfaltlama sonrasında ortaya çıkan kot farkını eleştirdi.

Şen, daha önce yaptığı ikazları hatırlatarak eleştirilere kulak verilmesi gerektiğini kaydetti. Bin bir emekle ve yüksek maliyetlerle yapılan işlerin sonucunun can sıkıcı şeklinde nitelendirerek, bu şekilde pek çok örnek olduğunu vurguladı.

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Mansur Şen, teknik işlerin özen istediğine işaret ederek, başkan Özcan ve ekibine seslendi.

Şen, “Dost acı söyler ama doğru söyler’ diye bir deyiş vardır. Eleştirilere kulak vermek lazım. Bu iş böyle deneme yanılma metoduyla olmaz. Burada asfaltlama işlemi yapılırken gerekli ikazlarımızı yapmıştık. Kot yanlış, süzgeç görevini yapamaz falan diye.

Merak etmeyin tedbir alınacaktır sıkıntı olmaz denildikten sonra yapılan iş ve gelinen nokta aşağıda görüldüğü gibi.

"Bir aymazlıktır gidiyor"

Özetle süzgeç suya bakıyor su süzgece bakıyor ama kavuşmaları zor... Bir aymazlıktır gidiyor. Böyle yüzlerce örnek var... Teknik işler özen ister, dikkat ister, kontrol ister. Bin bir emekle ve yüksek maliyetlerle yapılan işlerin hazzını yaşamak varken bu eksiklikler can sıkıcı. Yağmur yağdı böyle oldu... Yağmasaydı iyiydi.” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.