MENGENDE DENETLEMELER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınında yeni normalleşme dönemi ile birlikte "Dinamik Denetim Modeli" Bolumuzun da tüm ilçelerinde devam ediyor.

MENGENDE DENETLEMELER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
12 Mart 2021

Haber Utku Cihan
Salgınla mücadelede kontrollü normalleşme döneminde "Dinamik Denetim Modeline" geçilmesiyle birlikte Mengen'de Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yanı sıra tüm kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla denetimler gerçekleştiriliyor. 

Denetimlerde rehberlik edici ve herkesi kurallara uymaya davet eden bir yaklaşım sergilenirken hiçbir alanın denetim dışı kalmasına müsaade edilmiyor.
Mengen İlçe kaymakamı Sayın Betül Büyükkılıç'da denetimleri yerinde kontrol etmek amacıyla sahada yer alırken ilçe emniyet müdürlüğü ve jandarma konutanlığı koronavirüs denetlemesi ve aynı zamanda 8 mart dünya kadınlar gününde kadınlara çiçek dağıttı. Vatandaşlar uygulamaların yerinde ve düzenli olmasından dolayı memnuniyetlerini ilettikleri Büyükkılıç her zaman vatandaşlarımızın yanındayız mesajını verdi. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.