MENGEN'DE KIRMIZI ÇİZGİ SONRA COVİD DENETİMİ

Bolu’da, İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar gereği “Yaya önceliği kırmızı çizgimizdir” etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında kent merkezindeki yaya geçitlerine yaya önceliğini belirten kırmızı çizgiler çizildi.

MENGEN'DE KIRMIZI ÇİZGİ SONRA COVİD DENETİMİ
30 Mart 2021

İçişleri Bakanlığı “Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı” çerçevesinde İlçe Mengen ilçesinde  Kaymakam Betül BÜYÜKKILIÇ, Mengen Belediye Başkan V. Tamer ÖKSÜZ, Mengen İlçe Emniyet Müdür V. Mahmut DEMİR, daire amirlerinin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla Mengen Atatürk Ortaokulu önünde bulunan yaya geçidinde eş zamanlı olarak “30 Mart’ta Kırmızı Çizgimizi Çekiyoruz” etkinliği düzenlendi. 
Mengen İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından öğrencilere yaya geçitlerinin nasıl kullanılacağı yönünde bilgilerin verildiği ve sürücülerin bilgilendirildiği etkinlikte Mengen Atatürk Ortaokulu öğrencileri; Kaymakam Sayın Betül BÜYÜKKILIÇ, Okul Öğretmenleri ve Mengen İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli eşliğinde yaya geçidine kırmızı çizgi çektiler.
Kaymakam Betül BÜYÜKKILIÇ, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada "Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de “yaya önceliği kırmızı çizgimizdir” yaya önceliğini ve özellikle trafikte can güvenliğini önemsiyoruz. Bunun için tüm ekiplerimiz ile canla başla çalışıyoruz."dedi.

ETKİNLİĞİN ARDINDAN COVİD DENETİMİ
Kaymakam Büyükkılıç Kırmızı çizgi etkinliğinden sonra beraberinde ki heyet ile esnafa ziyaretlerde bulundu. Ziyaret ve Denetimlerde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edilerek kurallara uyulmasının önemi ve yeni alınan önlemler hakkında işletme sahipleri bilgilendirildi. Büyükkılıç Esnafı ve vatandaşları ülke genelinde artış gösteren vaka durumları ile birlikte Temizlik Maske ve Mesafeye dikkat edilmesi noktasında telkinlerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar ise Büyükkılıç ve heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiler. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.