“Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti başladı

“Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti başladı
1 Aralık 2021

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde kadın hastalıkları ve doğum, çocuk hastalıkları,  Ortopedi ve Nöroloji alanlarında “Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti başladı.

Bolu Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde pandemi sürecinde yaşanan yoğunluğu azaltmak için bazı branşlarda hafta içi 17:00 20:00 saatleri arasında gece poliklinik hizmetleri verilecek. Muayene olmak isteyen ancak kendi çalışma saatlerinin uymaması nedeniyle fırsat bulamayan hastalar  “Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti ile Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Hastalıkları, Ortopedi ve Nöroloji alanlarında açılan polikliniklerde muayenelerini olabilecekler.

HASTA YOĞUNLUĞU AZALACAK

İlk etapta halkın talepleri doğrultusunda hareket ederek Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk, Ortopedi ve Nöroloji branşında hizmet vermeye başlayacak olan uygulamanın ilerleyen dönemlerde diğer branşlarda da yapılması ve başlatılan bu uygulama ile gün içerisindeki hasta yoğunluğunda önemli bir rahatlama gerçekleşeceği düşünülmekte.

RANDEVULAR MHRS(182) ÜZERİNDEN ALINACAK

Hastalar polikliniklerde muayene olabilmek için Mhrs182 hattı’nı arayarak www .mhrs.gov.tr adresinden veya hastanenin https://izzetbaysaldh.saglik.gov.tr/ adresi üzerinden randevularını alabilirler.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.