Meteoroloji'den Bolu'ya sarı kodlu uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava tahminlerine göre, Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava durumu etkili olacak. Bolu'ya ise sarı kodlu uyarı yapıldı.

Meteoroloji'den Bolu'ya sarı kodlu uyarı geldi
30 Eylül 2024

Marmara, Kuzey Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz'de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülmesi bekleniyor. Özellikle bölgemiz Batı Karadeniz'de sağanakların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji tarafından yapılan tahminlerde 16 ile de sarı kodlu uyarı verildi. Uyarılar verilen illerin  arasında Bolu, Düzce, Balıkesir, Bilecik, Bursa, İstanbul, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Zonguldak, Bartın, Yalova, Karabük yer aldı.

Kuvvetli rüzgar uyarısı

Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve batı kesimleri ile Batı Akdeniz ve Güney Ege kıyılarında beklenen kuvvetli rüzgarlar (50-70 km/saat) nedeniyle çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiği hatırlatıldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.