MHP Karacasu Belde Teşkilatı kuruldu

MHP Karacasu Belde Başkanlığına Mustafa Arıkan atandı. Arıkan ayağının tozuyla yaptığı açıklamada, "Karacasu belediyesini geri almak için mücadele edeceğiz" dedi.

MHP Karacasu Belde Teşkilatı kuruldu
19 Şubat 2024

MHP Karacasu Beldesinde teşkilatlanmasını tamamladı. Beldenin önde gelen esnaflarından Mustafa Arıkan Başkanlığında kurulan MHP Karacasu Belde teşkilatı hemen yerel seçimlerine başladı.

Belde Başkanı olarak atanan Mustafa Arıkan yaptığı açıklamada, "Mart 2024 mahalli idareler seçimleri öncesinde doğup büyüdüğüm havasını soluduğum ve ticari hayatıma devam ettiğim Karacasu da Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından belde teşkilatını kurmakla görevlendirildim,

2024 Yılı mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel yönetimler seçiminde Karacasu’muza hizmetkar olabilmek için adalığını açıklayan sayın Ali İrfan Dülger başkanımızı ve değerli meclis üyelerimiz belde teşkilatımız ile emanet verdiğimiz Karacasu belediyesini geri almak için mücadelemiz son güne kadar devam edecektir,

Davamıza olan inancımız sahip olduğumuz siyasi duruş ve Karacasu’ya olan sevgimiz inşallah bizi zafere ulaştıracaktır

Genel Başkanımız Sayın Devlet bahçeli beyefendinin ifade ettiği gibi “Genel seçimlerde cumhur ittifakının elde ettiği demokrasi zaferinin yerel seçimlerde taçlanması milli bir zaferdir her vatandaşımızı kucaklayarak derin bir heyecan engin bir hoşgörü üç hilalin çatısı altındadır” Mart 2024 yerel seçimlerinin öncelikle Karacasu’muza, vatanımıza ve milletimiz hayırlı olmasını diler, beldemizde seçime girecek tüm aday ve partilere de başarılar dilerim" dedi.

KARACASU BELDE YÖNETİM LİSTESİ

MUSTAFA ARIKAN BAŞKAN
YASİN KAZAN BAŞKAN YRD.
ALPER YILMAZ ÜYE
AHMET ARIKAN ÜYE
ANIL YILDIZ  ÜYE
ARDA ABACI ÜYE
BARIŞ MUTLU ÜYE
CEYHUN ÖZDEMİR ÜYE
EMRE ARIKOĞLU ÜYE
EMRE YILDIRIM ÜYE
ERKAN DÜLGER ÜYE
GÖKHAN KARASU ÜYE
MURAT HALİL ÜYE
SONER BELEN ÜYE
ÜNAL BİLİCİOĞLU ÜYE
YİĞİT NAMDAR ÜYE

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.