Milletvekili Akgül, Özcan'a 'konum atayım Bolu'ya gel' diye seslendi

Başkan Tanju Özcan'ın Düzce'den Abant'a açılan yola giderek, 'bu yolu açtırmam' şeklinde yaptığı çıkıştan sonra Milletvekili İsmail Akgül Özcan'a, "o yol açılmaya başladığında sen milletvekiliydin" dedi.

Milletvekili Akgül, Özcan'a 'konum atayım Bolu'ya gel' diye seslendi
4 Eylül 2024

Yaptığı çıkışlarla her zaman gündemde kalmayı başaran, özellikle sosyal medyada fırtınalar koparan Belediye Başkanı Tanju Özcan sabahın erken saatlerinde Abant Yoluna giderek kesilmiş ağaçları paylaştı ve Düzce Belediye Başkanına 'ben sana bu yolu açtırtmam' diyerek seslendi.

Başkanın bu çıkışı elbette sosyal medya mecrasında büyük ilgi ve beğeni topladı. Fakat çok geçmeden Bizim İsmail olarak bilinen Bolu Milletvekili İsmail Akgül'de bir paylaşım yaparak bir nevi gerçekleri kendi penceresinden ortaya serdi.

KONUM ATAYIM BOLU'YA GEL

Vekil İsmail Akgül'de, başkan Özcan'a seslenerek, "Abant yolu - Düzce yolu diye milleti oyalamayın. Sayın Bolu Belediye Başkanı ilimize gel. İstersen konum atayım. O yol sen milletvekili olduğun dönemde açılmıştı.

Hatta sen milletvekili iken Abant girişi Boluspor’dan alınmıştı.

Ağaç kesme işlemine gelince Orman Genel Müdürlüğünün çalışmasını ağaç katliamı olarak göstermende ayrı bir komedi gerçekten.

Belediye Başkanlığından başka her işi yapıyorsun be başkan..!" ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.